Un renumit chimist a fost găsit MORT după ce a expus prezența hidroxidului de grafen în „vaccinurile” împotriva covidului – Europa News
GermaniaSanatate

Un renumit chimist a fost găsit MORT după ce a expus prezența hidroxidului de grafen în „vaccinurile” împotriva covidului

Pe 23 noiembrie, un chimist german de renume mondial, pe nume Dr. Andreas Noack, a publicat un videoclip ( îl puteți viziona la Daily Exposé ) care expune prezența hidroxidului de grafen în „vaccinurile” împotriva coronavirusului (Covid-19). ” Trei zile mai târziu, Noack a murit în mod misterios.

Andreas Noack a făcut titluri în noiembrie 2020, când poliția i-a luat cu asalt casa în timp ce era în viață. Poliția a explicat apoi că această intervenție nu a fost îndreptată împotriva chimistului.

În timp ce circumstanțele specifice ale morții lui Noack rămân necunoscute, se raportează că a fost „atacat”, ceea ce a dus la decesul lui. Acest lucru este potrivit soției însărcinate a lui Noack, care și-a publicat propriul videoclip după moartea lui pentru a trage un semnal de alarmă.

„În ziua filmării sale cu hidroxid de grafen, a avut dificultăți de respirație și a murit dimineața devreme, pe 26 noiembrie 2021”, a dezvăluit soția lui Noack în videoclip.

Soția lui Noack a sugerat în continuare că, probabil, Noack a fost vizat cu o armă cu energie direcționată, deoarece nu a fost atacat într-un sens evident cu un obiect contondent. În schimb, Noack a dezvoltat un fel de boală respiratorie ciudată chiar în aceeași zi în care a expus unul dintre conținutul vaccinurilor împotriva gripei Fauci.

„A fost în ziua în care a fost lansat videoclipul cu hidroxid de grafen și a avut loc interviul cu vestitorul Thiers”, a explicat soția lui Noack în germană. „Apoi am urcat sus în cameră; Ne-am relaxat, am vorbit, am râs, ne-am spus cât de mult ne iubim.”

„Apoi, a vrut să coboare în bucătărie pentru a lua ceva de ronțăit și, în mod normal, nu petrece mai mult de un minut acolo, așa că am coborât și i-am spus în glumă: „Mânci totul departe de mine din nou”. După acel moment, a început să se legene și am crezut că își bate joc de mine – părea că se joacă.”

Citește și:  Tânăr clujean cu reacții severe după vaccinare

În acest moment, soția lui Noack încă credea că se preface și a încercat să-l sărute, spunându-i să se oprească. Dar Noack nu s-a oprit, iar ceea ce a urmat este și mai șocant.

„În acel moment, s-a oprit electricitatea, totul s-a întâmplat la 20-30 de minute după interviu, apoi Andreas s-a prăbușit în brațele lui”, a continuat ea să explice. „A început să geme, a avut dureri puternice.”

„Corpul i s-a tensionat complet și, dintr-o dată, nu a mai putut vorbi. La început, m-am gândit că ar fi fost otrăvit pentru că a scos niște sunete de sufocare, apoi a vărsat ce a mâncat în timpul zilei, ceea ce nu a fost mult. Pur și simplu nu puteam face nimic.”

Soția lui Noack a rămas cu el în timp ce el a rămas „paralizat” într-un mod pe care ea nu l-a putut descrie și a ajutat să-i mențină corpul în poziție verticală, astfel încât să nu se lovească la cap. Noack a reușit în cele din urmă să urce singur, dar a continuat să aibă probleme cu respirația înainte de a ceda în cele din urmă la o a doua rundă de paralizie.

„Nu mai putea respira și am început să țip”, își amintește ea. „Am strigat la el că ar trebui să iasă din această stare și să se întoarcă la mine. Am plâns și el a încercat să mă consoleze. Eram ocupat atunci să mă asigur că Andreas poate respira bine.”

Agenții de intervenție au încercat să o ajute pe soția lui Noack să-l resusciteze la telefon.În cele din urmă, șase dintre ei au apărut în persoană și l-au conectat la aparate, precum și la un ventilator.

Citește și:  EXEMPLU PENTRU ROMANIA! Companiilor străine nu li se va permite să-şi testeze vaccinurile pe poporul iranian

Soției lui Noack i s-a spus că soțul ei va fi salvat în timpul acestui proces, dar asta nu s-a întâmplat niciodată. A fost dus la spital de unde nu avea să plece niciodată, medicii spunând că „supapa lui mare a inimii s-a defectat complet” din cauza unui atac de cord.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close