Un PREOT a încercat să seducă o adolescentă la spovedanie – Europa News
Religie

Un PREOT a încercat să seducă o adolescentă la spovedanie

Localnicii unei comune din județul Călărași sunt scandalizați după ce preotul lor a încercat să seducă o adolescentă de 14 ani chiar în timpul spovedaniei.

Un preot a fost înregistrat de o tânără când îi făcea avansuri, chiar la spovedanie. S-a întâmplat într-o comună din județul Călărași. Preotul a încercat să o seducă pe enoriașă, minoră, în timp ce aceasta își mărturisea păcatele în fața lui Dumnezeu.

Polițiștii din Călărași fac cercetări în cazul preotului care slujește la biserica din comuna Curcani, județul Călărași. El este acuzat de comportament indecent față de o fată în vârstă de 14 ani. Preotul a fost înregistrat pe când își declară dragostea pentru fată, iar aceasta a povestit mamei, ce i s-a întâmplat. Femeia a sesizat poliția, în ajunul Paștelui, prin serviciul de urgență 112.

De asemenea, cazul a fost sesizat și Episcopiei Soloboziei și Călărașilor.

Preotul a încercat să o seducă pe minoră la spovedanie

Fata, în vârstă de 14 ani, a înregistrat conversația cu preotul care, în loc să-i acorde iertarea păcatelor, a încercat să o seducă.

„Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!

Copilă: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.

Copilă: A, nu!

Citește și:  VIDEO: Un preot din Videle a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor.

Preot: Ba da!

Copilă: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Copilă: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Copilă: Sigur!”, acesta a fost dialogul dintre preot și adolescenta de 14 ani, conform Digi 24.

Cazul preotului a devenit subiect de dezbatere la Curcani

Înregistrarea a ajuns și pe rețelele de socializare, iar acum a devenit subiect de bârfă la nivelul comunei. De la Paște încoace, preotul a devenit subiectul principal al dezbaterilor din Curcani.

Cei mai mulți îl judecă pentru comportament și așteaptă cu sufletul la gură deznodământul. Toți vor să vadă ce va decide poliția și, mai ales, Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close