CanadaReligie

Un PASTOR protestant scoate poliția afară din lăcașul de cult: Gestapo nu are ce căuta aici!

Asculta informatia

Un curajos pastor canadian a oprit șase ofițeri de poliție, care încercau să întrerupă serviciul de Paște din cauza restricțiilor Covid-19, strigându-le în mod repetat „Ieșiți din această proprietate”.

Un videoclip al confruntării răspândite pe rețelele de socializare îi arată pe ofițerii care se confruntă cu un bărbat care este evident nefericit să-i vadă. „Vă rog să ieșiți, ieșiți imediat din această proprietate”, le spune pastorul, repetând același mesaj de mai multe ori cu o voce din ce în ce mai puternică și fermă.

Bărbatul începe în cele din urmă să-i numească pe polițiști  „Gestapo”  și  „naziști”,  ordonându-le să  „plece și să nu se întoarcă fără mandat”. Ofițerii se supun în cele din urmă și se îndepărtează, urmăriți de cuvinte mai furioase: „Oameni incredibili, bolnavi, răi! Intimidarea oamenilor într-o biserică în timpul Paștelui! „

Videoclipul a fost publicat de Artur Pawlowski, un predicator de stradă canadian de origine poloneză.

Pastorul conservator locuiește în Calgary, Alberta, și este cunoscut local pentru milostenie și predici de foc împotriva legii Sharia și, mai recent, a restricțiilor Covid-19. Potrivit presei canadiene, el a fost amendat în mod repetat de către autorități pentru organizarea de proteste cu încălcarea restricțiilor în vigoare în Canada. Opiniile sale l-au făcut o țintă a criticilor activiști de stânga.

SURSA

Citește și:  Protestul camionagiilor canadieni anti-vaccinare se transformă în apeluri pentru abrogarea tuturor regulilor de sănătate publică
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 7

Close