IndiaReligie

Un pastor indian raportează că polițiștii l-au persecutat

Open Doors a împărtășit recent povestea sfâșietoare, dar și motivatoare, a unui pastor indian care a fost reținut, bătut cu brutalitate și alungat din Biserica sa și din casa în care locuia.

Pastorul Shekhar, al cărui nume a fost schimbat pentru a-i proteja identitatea, a povestit modul în care poliția s-a purtat cu el și cu alții după ce s-au adunat să se roage și să postească pentru bolnavi.

„În timp ce ne rugam, au venit polițiști. Au oprit întâlnirea și au început să ne amenințe”, a spus pastorul pentru Open Doors. „În acel moment mi-am dat seama că timpul nostru de persecuție a venit.”

Shekhar a spus că poliția le-a confiscat Bibliile și le-a cerut să se îndrepte către secția locală. Acolo situația s-a înrăutățit, grupul a fost bătut și torturat. Shekhar a fost grav rănit, iar timpanele i-au fost sparte. O dată ce Shekhar a fost eliberat, polițiștii i-au cerut să plece din oraș sau va fi arestat din nou. Polițiștii ar fi intimidat și proprietarul casei în care locuia, forțându-l pe el și familia lui să fugă.

În ciuda suferinței, el a declarat că „Va sluji lui Dumnezeu până la ultima sa suflare…, chiar dacă trebuie să sufere mult sau puțin, chiar dacă trebuie să-și dea viața pentru Dumnezeu”, a spus Shekhar.

Citește și:  Papa Francisc cere legalizarea parteneriatelor civile între persoane de același SEX
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close