Germania

UN NOU STUDIU DIN GERMANIA CONFIRMĂ CĂ O ACOPERIRE MAI MARE A VACCINURILOR DUCE LA MORTALITATE MAI MARE

„Vaccinat, vindecat sau mort” – lumea stă la o coadă de 700 de metri lungime pentru a se vaccina în Sala Filarmonicii „Elbphilharmonie” (inseen) din orașul Hamburg, din nordul Germaniei, pe 22 noiembrie 2021, deoarece un centru de vaccinare a fost deschis în filarmonică pe fondul unui val de infecții în timpul pandemiei în curs de coronavirus (Covid-19).

De Steve Kirsch Director executiv, Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org)

Studiul de la Harvard a arătat că vaccinarea înrăutățește lucrurile în ceea ce privește cazurile. Acest nou studiu din Germania arată că cu cât mai mulți se vaccinează, cu atât mai multe persoane mor. Nu este o surpriză pentru mine.

Tocmai am primit un nou studiu de la un prieten din Germania (Max Langen).

Ceea ce arată acest nou studiu german este: cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât mortalitatea în exces este mai mare.

Nu pot spune că sunt surprins. Este vorba de vaccinul cel mai mortal din istoria omenirii cu un factor de peste 800. Dar este întotdeauna plăcut să obținții confirmare din mai multe surse care nu au conflicte.

Autorii scriu (tradus în engleză): „Corelația este + 31, este uimitor de mare și mai ales într-o direcție neașteptată. În realitate, ar trebui să fie negativ, astfel încât să se poată spune: Cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât mortalitatea în exces este mai mică. Cu toate acestea, este cazul opus și acest lucru trebuie clarificat urgent. Mortalitatea în exces poate fi observată în toate cele 16 țări…”

În engleză simplă: vaccinarea înrăutățeste lucrurile, nu le îmbunătățeste.

Citește și:  Germania prelungeşte controalele de la frontiere

Am vrut să vă împărtășesc acest studiu pentru că ar putea fi interesant pentru dvs. și poate doriți să-l adăugați la datele despre vaccin.

Aici este linkul către studiul original (va descărca un word docx în germană).

Studiul original german tradus în engleză este disponibil ca PDF aici.

Și aici este o știre despre acest studiu:

Bundesländer mit hoher Impfquote haben höchste Übersterblichkeit – reitschuster.de – Statele federale cu o rată ridicată de vaccinare au cel mai mare exces de mortalitate – reitschuster.de

Fizicianul Dra. Ute Bergner, care a aparținut anterior grupului parlamentar FDP din parlamentul statului din Turingia, a trecut între timp la partidul „Cetățeni pentru Turingia”, susținut pe 17 noiembrie. Un discurs în fața parlamentului statului din Turingia în care a prezentat o analiză pe care ea o comandase . Ea a însărcinat doi statisticieni să investigheze dacă exista o legătură între rata de vaccinare și excesul de mortalitate în cele 16 state federale.

Prof. Dr. Rolf Steyer și Dr. Gregor Kappler au analizat perioada de la săptămâna 36 până la săptămâna 40. Rezultatele sunt alarmante. Rezumatul analizei spune:

Mortalitatea în exces poate fi găsită în toate cele 16 țări. Numărul deceselor cauzate de Covid raportat de RKI în perioada analizată reprezintă în mod constant doar o parte relativ mică din excesul de mortalitate și, mai presus de toate, nu poate explica problema critic:

Cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât mortalitatea în exces este mai mare.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close