Romania

Un musulman satanist abuzează copiii din România iar autoritățile complice se uită în altă parte!

Asculta informatia

E vorba de falsul palestinian care impune masca la copii de 5 ani în ciuda recomandărilor OMS. Asta după ce a dăruit un holocaust către stăpânii lui, încercând să disimuleze bomba cu Ivermectina, asigurând calea spre substanța ilicită, incorect numită vaccin.

Botniță de la 5 ani este un abuz care poate fi considerat la nivelul pedo-criminalității.

Dr. Fouché, șef de serviciu la Spitalul din Marsilia: copiii nu sunt receptori, purtători și nici difuzori de virus.

Studiul celui mai mare epidemiolog din lume, Ioannidis : măsurile anti-Covid nu au folosit la nimic. Politicile noastre de sănătate” sunt configurate în funcție de profitul pe care bolile îl permit să obțină. Cercetarea este masiv amenajată și falsificată, în special în revistele medicale majore, care publică orbește studii falsificate sponsorizate sau produse de industrie.

Cel mai mare antropolog al medicinei din Elveția, Jean-Dominique Michel : criza este un pretext pentru a distruge economia și a instala o dictatură

Din toată povestea asta să rețineți următorul aspect: televizorul și internetul au creat și consolidat în timp infrastructura mentală de acceptabilitate și structura logistică necesară pentru evoluția spre Great Reset (planificată încă din anii ’70), care se sprijină integral pe tehnologia giga-polului G.A.F.A.M., care, la rândul său, este dependent de masa monetară fiduciară (virtuală), organizată și distribuită de grupuri supra-bancare. Absolut toată cacealmaua financiară globală stă așezată pe masa monetară virtuală, emisă pentru mărirea datoriei publice, până la implozia controlată care va muta spre capitalizarea națiunilor.

Vezi mai departe pe: https://www.incorectpolitic.com/un-musulman-satanist-abuzeaza-copiii-din-romania-iar-autoritatile-complice-se-uita-in-alta-parte/

Citește și:  Raed Arafat: Mersul la Biserică e mai periculos decât mersul la PĂCĂNELE
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 37

Close