Romania

Un medic român anunță sfârșitul pandemiei COVID: ”Game over! Aici se încheie minciuna!”. Pastila care va schimba totul

Asculta informatia

Pfizer a anunțat că noua pastilă anti-covid a redus cu aproape 90% riscul de spitalizare şi de deces la persoanele cu risc crescut de a dezvolta o formă severă a coronavirusului.

Un medic român anunță sfârșitul pandemiei COVID. Datele cele mai recente ale studiilor clinice realizate în rândul a peste 2.200 de persoane confirmă ceea ce fusese anunţat la începutul lunii noiembrie în urma rezultatelor preliminare. Nu s-au înregistrat decese în rândul celor care au primit tratamentul. Participanţii erau nevaccinaţi şi prezentau un risc crescut de a dezvolta o formă gravă de COVID-19.

Medicul chirurg Lucian Duță anunță sfârșitul pandemiei, după anunțul acestei vești.

„Game over! Laboratorul farmaceutic american Pfizer a confirmat marţi că pastila sa împotriva covid-19 ”paxlovid” reduce cu aproape 90% spitalizarea şi decesul persoanelor cu risc, dacă este administrată în primele zile după apariţia simptomelor, potrivit unor teste clinice, relatează AFP.

Potrivit Pfizer, „paxlovid” reduce riscul spitalizării sau decesului cu 89% (administrat de la trei zile după apariţia simptomelor) şi cu 88% (la cinci zile după apariţia simptomelor) faţă de placebo.

Îndrăznesc să spun că pandemia s-a încheiat.

Probabil că vom constata asta în câteva luni. Orice încercare de a mai forța vaccinarea se va lovi de argumentul că avem un tratament eficient. Și sper că Guvernul va da acces românilor la acest tratament!

Sigur că pare ciudat că tot Pfizer vine cu soluția finală. Dar mă abțin de la a face speculații.

Dar aici se încheie minciuna!”, a scris Lucian Duță pe pagina sa de Facebook.

Citește și:  Restricţii de circulaţie în oraşe din Franţa, între care Paris, începând de sâmbătă
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 13

Close