RomaniaSanatate

Un medic de doar 39 de ani, în stare gravă la spital, după ce s-a vaccinat cu a treia doză!

Asculta informatia

O doamnă doctor de doar 39 de ani ar fi suferi un accident vascular cerebral, după ce s-a vaccinat cu a treia doză.

Informația a fost confirmată de la Realitatea Plus de medicul Radu Țincu, duminică. Însă, Țincu a precizat că e greu de făcut o cauzalitate între vaccinare și apariția AVC-ului.

Este greu de făcut o cauzalitate între vaccinare și apariția acestui AVC. La acest moment 47% din populația globului a fost vaccinată, în fiecare zi se administrează 21 de milioane de doze. E clar că la un număr așa mare de doze sunt persoane care dezvoltă anumite complicații. Asta nu înseamnă neapărat că există o legătură cu vaccinarea”, a declarat Radu Țincu.

„Un medic neurolog de la Spitalul Elias din Capitală a suferit un AVC grav. Potrivit surselor Realitatea PLUS, femeia de 39 de ani avea mai multe probleme de sănătate. Colegii au intervenit imediat și au făcut tot ce se putea să o salveze.

În acest moment, femeia se află este internată.

Spitalul Elias nu a emis încă niciun comunicat despre acest caz. Medicul era vaccinat cu trei doze”, au dezvăluit cei de la Realitatea TV.

Conform investigațiilor R3media, medicul în cauză este neurologul Raluca Simona Gurgu. Surse din interiorul spitalului Elias au declarat, pentru R3media, că dr. Gurgu se află la postoperator, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Informația a fost confirmată pentru R3media și în mod independent de un alt medic bucureștean.

Conform surselor noastre, femeia s-a vaccinat cu a treia doză pe 10 octombrie, iar pe 11 octombrie a suferit primul AVC.

Din mesajele unor colegi, care au postat pe grupuri ale medicilor, starea femeii este foarte gravă. Dr. Gurgu este fumătoare și suferă de astm bronșic.

Citește și:  Dr. Oana Secară: ”Avem focare de vaccinați infectați în spital!”

Așa cum informează siteul oficial al Spitalului Elias, Dr. Gurgu Raluca este medic specialist neurologie, cercetător stiintific, competență în electroencefalografie, electromiografie.

Dr. Radu Țincu spune că, deși este posibil să apară „anumite complicații”, nu este clar dacă e vreo legătură între vaccin și AVC.

Conform Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, dr. Raluca Gurgu a primit, în 2018, o sponsorizare de aproximativ 800 de lei din partea Pfizer.

Conform autorităților, vaccinurile sunt absolut sigure și nu produc efecte adverse grave.

SURSA: bugetul.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Close