Un grup de parlamentari AUR, în frunte cu George Simion, așteaptă în fața Guvernului pentru a-i cere premierului Ciucă să lase românii din diaspora să intre în țară – Europa News
Romania

Un grup de parlamentari AUR, în frunte cu George Simion, așteaptă în fața Guvernului pentru a-i cere premierului Ciucă să lase românii din diaspora să intre în țară

Un grup de parlamentari AUR, în frunte cu deputatul George Simion, așteaptă în fața Guvernului pentru a fi primit de către premierul Nicolae Ciucă.

Aceștia au venit pentru a cere Guvernului să nu mai carantineze românii care vin în țară și care prezintă un test PCR negativ.

George Simion a spus, într-un live de la fața locului, că oamenii sunt ținuți cu orele în vamă, în condițiile în care sunt sănătoși. Co-președintele AUR consideră că adevăratul șef al Guvernului este Raed Arafat.

Reamintim că noile restricții decise de Guvernul Ciucă impun românilor care vin din străinătate să se carantineze, chiar dacă au un test negativ PCR. Singurele excepții se aplică persoanelor nevaccinate.

Conform Digi24, oamenii așteaptă 6 ore la vamă pentru a intra în țară.

„Am venit cu parlamentari AUR, e bătaie de joc ce se întâmplă.

Oameni care vin cu teste PCR negative sunt carantinați. Oamenii aceștia sunt sănătoși, e o bătaie de joc.

Am venit cu niște soluții, care pot fi implementate.

Așteptăm să ne primească, vocea românilor care sunt carantinați trebuie să fie ascultată.

Raed Arafat, adevăratul conducător al Guvernului.

Acest certificat verde ar bloca statul român, pentru că majoritatea funcționarilor publici nu sunt vaccinați. Vom cere să fie respins, mâine, în plenul Camerei Deputaților, PLX 545, care este pe ordinea de zi.

Ei știu că acest certificat verde încalcă Constituția, dar nu le pasă. Au murit foarte mulți oameni din cauza lui Arafat și a celor care au administrat sistemul medical românesc”, a spus George Simion.

Marți, 21 decembrie, este programat un protest împotriva certificatului verde la locul de muncă în fața Camerei Deputaților.

Citește și:  Opt turci, oprit de poliţiştii de frontieră la graniţa cu Bulgaria. Bărbații doreau să ajungă în Germania

Conform ordinii de zi, marți 21 decembrie, în Camera Deputaților este programată votarea asupra proiectului de lege 545, inițiat de Florin Cîțu și Raluca Turcan.

Proiectul a fost respins deja de Senat.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close