Romania

Un copil de 14 ani din Bistrița s-a sinucis după ce ar fi primit o provocare pe TikTok Citeşte întreaga ştire: Un copil de 14 ani din Bistrița s-a sinucis după ce ar fi primit o provocare pe TikTok

Asculta informatia

Tragedia s-a petrecut marţi după-amiază, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) a fost informat miercuri dimineaţă de către conducerea școlii. Băiatul de 14 ani din Bistriţa s-a spânzurat în casă. „Ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok”, a transmis astăzi, 13 octombrie, inspectorul şcolar general al judeţului Bistriţa-Năsăud, Aurelia Dan, potrivit Hotnews.

Copilul era elev în clasa a opta la Şcoala gimnazială nr. 1 din municipiul Bistriţa și era singur la părinţi. El avea note foarte bune la școală și era campion la dans sportiv.
Citeşte întreaga ştire: Un copil de 14 ani din Bistrița s-a sinucis după ce ar fi primit o provocare pe TikTok

„Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală. Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok”, a declarat Aurelia Dan pentru Agerpres.

Șefa ISJ Bistrița-Năsăud mai spune că băiatul era un copil vesel și că nimic din comportamentul lui nu a indicat că ar avea probleme.

„De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a mai spus inspectorul şcolar general.

În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și:  O nouă escrocherie cu pachetele românilor: O firmă de curierat și Poșta Română, în prim-plan
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Close