Spania

UN COMANDANT MILITAR SPANIOL ÎI ACUZĂ PE CONSILIERII DIN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII DE „CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII”

Asculta informatia

Comandantul militar spaniol Federico Villamil Calva a trimis un raport tuturor consilierilor din domeniul sănătății prin care solicită „oprirea imediată a campaniei de vaccinare ”.

În raportul adresat consilierilor, Villamil neagă faptul că vaccinurile generează un risc mai mic de contagiere și nici o mortalitate mai mică comparativ cu cea din perioada de vară anterioară, ținând cont de faptul că majoritatea țărilor analizate aveau deja majoritatea populației cu risc „imunizată ”.

„Toate acestea fac absolut nejustificată orice pretenție de vaccinare cu cea mai mare urgență a copiilor și tinerilor și, în general, a populației neincluse în grupurile de risc și, desigur, întreaga campanie de presiune și dezinformare pentru a promova o astfel de vaccinare, inclusiv cu amenințarea restricțiilor privind drepturile și libertățile fundamentale, inclusiv dementa criminalizare a celor care nu vor să se vaccineze”, remarcă militarul spaniol al Corpului de Marină.

El amintește, de asemenea, că „astăzi avem dovezi științifice că există tratamente eficiente, ieftine și sigure pentru prevenirea și tratarea bolii covid, cum ar fi ivermectina sau calcifediolul, pe care Departamentul dvs. refuză să le autorizeze”.

Și adaugă: „Mă văd în responsabilitatea de a vă trimite aceste informații, deoarece trebuie să presupun că sunteți dezinformat și sfătuit de consilierii dvs. atunci când trebuie să adoptați măsurile adecvate pentru a controla pandemia, punând astfel în pericol atât viețile persoanelor, cât și dezvoltarea normală a activității socio-economice”.

De asemenea, el le spune consilierilor că, „dacă nu adoptă măsurile adecvate pentru a evita vaccinarea inutilă a minorilor și copiilor, ei vor fi direct responsabili pentru consecințele și urmele pe care aceasta le poate provoca grupului menționat, neputând să acuze ignoranță sau bună-credință în acțiunile sale ”. În acest context, Villamil nu ezită să-i avertizeze pe funcționarii regionali din domeniul sănătății cu privire la posibila comisie a „unei crime împotriva umanității” în cazul ignorării avertismentelor multor oameni de știință cu privire la „consecințele pe termen mediu și lung ale acestor vaccinuri care nu sunt aprobate” și că, în opinia sa, „nu justifică utilizarea lor dacă există posibile tratamente medicale, pe care le ignoră”.

José Federico Villamil Calva a petrecut 22 de ani în Corpul de Marină al Marinei Spaniole. Analist al realității, el a studiat în detaliu și fără complexe evoluția procesului de dezinformare sistematică din societățile occidentale, ca parte a războaielor hibride care trec de la câmpul de luptă la domeniul noilor tehnologii ale informației și comunicației.

Citește și:  VIDEO: Autoritățile falsifică decesele de vaccin! Copil de 16 ani mort după injectare trecut în acte cu alte cauze!

Vezi mai departe aici

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Close