EuropaSanatate

Președintele Croației oprește definitiv vaccinarea

Președintele Croației, Zoran Milanovic, spune că s-a terminat cu V@xxinarea. Sub nici o formă nu se va mai face. Eu zic să ne rugăm pentru el ca să nu aibă vreun „accident”. Până acum, toți cei aflați la conducerea unor state și care i-au înfruntat pe promotorii v@xx-ului, nu mai sunt printre noi. Mai jos traducerea aproximativă din engleză.

Republica Croația nu este suficient vaccinată comparativ cu nivelul mediu al UE.

Suntem doar la 50%.

Președintele: „Nu-mi pasă. Suntem suficienți vaccinați și toată lumea o știe. Nu vom merge mai departe de 50%. Lasă-i să ne îngrădească cu garduri de sârmă. Nu o vor face. Suntem suficient vaccinați pentru că ei sunt suficient vaccinați. Deci din punctul lor de vedere noi suntem suficient vaccinați. Nu există nici cea mai mică șansă să-i punem în pericol pe acei oameni. Și o voi încheia dacă scopul este….

Trebuie să știm: care este scopul acestei nebunii?

Dacă scopul este eradicarea completă a virusului atunci avem un scop. Eu nu am auzit ca acesta să fie scopul.

Dacă cineva îmi spune că acesta este scopul îi voi spune că nu este în toate mințile. Așa ceva este imposibil.

Vaccinează-te și pe urmă mai vaccinează-te iarăși. Vrem să eradicâm Covid-19. Așa ceva este imposibil. Evident imposibil. Îmi încep fiecare zi cu CNN și cele câteva canale și mă întreb dacă eu sunt normal sau ei sunt nebuni? Seamănă panică.

De la bun început au făcut-o. Și nu sunt singurii. Dat nu există nici cea mai mică certitudine. nu există viață fără risc, fără posibilitatea dea te îmbolnăvi. Oamenii se îmbolnăvesc din o mie de alte cauze serioase. Și în timp ce se întâmpla asta noi am vorbit timp de un și jumătate despre Covid-19. Ok, 1 an. Înțeleg. Confirm. Am fost de acord. De la Anul Nou aud numai absurdități.

Citește și:  Disperarea atinge noi cote: Guvernul apelează la maneliști pentru vaccinare

Video: AICI 

Sursa: Aparatorul Ortodox

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close