Un autocar cu 30 români s-a ciocnit de o cisternă: 15 victime, un mort. Este activat Planul Roşu de intervenție – Europa News
Romania

Un autocar cu 30 români s-a ciocnit de o cisternă: 15 victime, un mort. Este activat Planul Roşu de intervenție

Un autocar cu 30 de români a fost implicat, în urmă cu scurt timp, într-un accident cu o cisternă cu motorină în judeţul Bistriţa-Năsăud. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie.

Un bărbat din autocar a murit, medicii nu au mai avut ce să-i facă pentru a-i salva viața.

Se pare că în autocar erau muncitori din județul Bistrița care se îndreptau spre casă.

„Accident rutier între o cisternă (afirmativ motorină) şi un autocar de persoane, între localităţile Lechinţa şi Chiraleş”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

În urma accidentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Potrivit IGSU, pompierii salvatori intervin cu trei autospeciale de stingere, unul de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Judeţean de Ambulanta şi o unitate de terapie intensivă mobilă.

15 persoane sunt rănite, dintre care două în stare gravă.

2. -imagine fara descriere- (un-autocar-cu-30-romani-s-a-ciocnit-de-o-cisterna-15-victime--este-activat-planul-rosu-de-interventie---foto-2-1.jpg)

3. -imagine fara descriere- (un-autocar-cu-30-romani-s-a-ciocnit-de-o-cisterna-15-victime--este-activat-planul-rosu-de-interventie---foto-2-2.jpg)

Citește și:  Șoferița care a omorât două fete după ce a consumat alcool, reținută
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close