Twitter complice la GENOCID prin cenzurarea unui studiu… – Europa News
TEHNOLOGIE

Twitter complice la GENOCID prin cenzurarea unui studiu…

Un studiu care arată rezultate pozitive asupra sănătății atunci când se administrează profilactic în doze mici de ivermectină a fost interzis de pe Twitter pentru că este „înșelător”.

Gigantul rețelelor sociale a decis că această știință reală care arată o reducere cu 68% a mortalității atunci când ia ivermectină nu poate fi permisă pe platformă – deși nu a fost oferită o explicație clară cu privire la motivul, ceea ce sugerează că „verificatorii faptelor” pur și simplu nu doresc ca oamenii să învețe. adevărul despre ivermectină.

Studiul a implicat 220.517 persoane din orașul brazilian Itajaí, cărora li sa oferit ivermectină gratuită de la guvern. Scopul cercetării a fost de a determina impactul administrării de ivermectină pentru o infecție cu coronavirus (Covid-19).

Se dovedește că, în lumea reală, administrarea de ivermectină – sau ceea ce mass-media mincinosă și FDA au numit „pastă de cal” – ajută la salvarea vieților de la simptomele severe ale covid și de la moarte.

Informațiile personale și medicale de bază ale fiecărui participant au fost colectate pentru a distribui dozele adecvate de ivermectină profilactică, care a fost determinată a fi de 0,2 mg per kilogram de greutate corporală.

Participanților li s-a spus să ia această cantitate de ivermectină de două ori pe zi, 15 zile.

Dintre cei 220.517 de persoane din Itajaí cărora li sa oferit remediul, 133.051, sau 60,3 %, l-au acceptat, în timp ce 87.466, sau 39,7 %, au refuzat. Cei din grupul care au refuzat au fost evaluați ca subiecți de control.

În cele din urmă, s-a aflat că „utilizarea regulată a ivermectinei a dus la o reducere cu 68% a mortalității cauzate de COVID-19”. După ajustarea pentru „variabilele reziduale”, acest procent a crescut la 70 %.

Citește și:  Foarte mulți români au fost supuși unui atac cibernetic în ultimele zile.

„Aceste rezultate indică faptul că prescripția medicală opțională, ivermectina acoperită la nivel de oraș poate avea un impact pozitiv asupra sistemului de sănătate”, au scris autorii studiului.

Twitter comite o crimă în masă, împiedicând oamenii să afle adevărul despre ivermectină. Cu toate acestea, Twitter nu este de acord și nu va permite oamenilor să acceseze studiul pe platforma sa.

Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că studiul este „cel mai mare din lume”, potrivit coautorului dr. Pierre Kory, pentru a analiza reutilizarea medicamentului câștigător al Premiului Nobel în tratamentul gipei Covid19.

Numeroase alte studii au arătat rezultate promițătoare și pentru ivermectină, demonstrând că este excepțional de sigură și puternic eficientă. De fapt, ivermectina este, fără îndoială, cea mai sigură, ieftină și eficientă modalitate de a opri covid-ul.

Potrivit Twitter, care pretinde a fi singurul adevărat oracol al științei, publicarea datelor din lumea reală care favorizează utilizarea ivermectinei constituie „dezinformări”. Oricine va încerca, tweet-ul va fi blocat pentru a nu fi „răspuns la, distribuit sau apreciat”.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close