America

Trump, atac dur la adresa lui Fauci: Oamenii s-au săturat să-i asculte pe toţi aceşti idioţi

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri telefonice cu personalul său de campanie în care l-a numit „un dezastru”, scrie AFP, scrie news.ro .

„Oamenii s-au săturat de coronavirus”, a spus preşedintele, potrivit unor reporteri care au ascultat apelul. „Oamenii s-au săturat să-l asculte pe Fauci şi pe toţi aceşti idioţi”.

Trump a adăugat că Fauci, care a condus National Institute of Allergy and Infectious Diseases din 1984, a fost „un băiat drăguţ” dar că „a fost aici de 500 de ani”.

De asemenea, preşedintele a susţinut (fără dovezi) că numărul morţilor din SUA ar fi ajuns la 800.000 dacă ar fi urmat sfatul lui Fauci.

„Fauci este un dezastru”, a spus Trump.

Comentariile preşedintelui vin la o zi după ce în emisiunea „60 Minutes”, într-un interviu, Fauci a spus că nu „este deloc surprins” că Trump a contractat coronavirusul pentru că în zilele dinaintea apariţiei simptomelor a organizat evenimente aglomerate, cu distanţarea socială şi utilizarea măştii minime.

Citește și:  Este IMPOSIBIL ca Trump să fie judecat înainte de plecarea sa de la Casa Albă
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close