Israel

APEL SOS DRAMATIC DIN ISRAEL: Suntem închiși! Suntem întemnițați precum șobolanii, în vederea unei experiențe sociale. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora!

O  FEMEIE DIN ISRAEL LANSEAZĂ UN FOARTE DRAMATIC APPEL SOS: SUNTEM ÎNCHIȘI! SUNTEM ÎNTEMNIȚAȚI PRECUM ȘOBOLANII, ÎN VEDEREA UNEI EXPERIENȚE SOCIALE!

Bună ziua, tuturor! Acest videoclip este în engleză. Vreau să descriu pentru toate popoarele lumii ceea ce se petrece acum în Israel. Vreu să descriu viața celor ce nu s-au vaccinat și care trăiesc în Israelul de azi.

Noi, poporul Israel, ne-am trezit în plin cosmar. Viețile ne-au fost distruse. Am fost răpiți cu toții. Suntem prizonierii guvernului, ce ne-a vândut ca pe cobaii unei experimentări vaccinale… Probabil că știți. Guvernul vrea să ne dăruim corpurile și sufletele noastre, fără să punem vreo întrebare. Am devenit cobaii celei mai tragice experiențe clinice concentraționare și vaccinale din istoria țării și din toate timpurile. În mod normal, îmi imaginez că oricine poate accepta sau nu, în mod voluntar, să se facă sau să nu se facă experiențe pe el. De data asta suntem obligați cu toții. Oricine ar trebui să poată refuza, să nu participe la această experiență diabolică. În cazul de față, nimeni nu ne-a întrebat dacă suntem ori nu suntem de acord să se facă această experiențe pe noi. Nimeni nu ne-a întrebat nimic! Ni s-a dat numai a înțelege că nu e cazul să punem întrebări, că nu este corect să facem ceea ce credem că trebuie să facem, că nu este corect ca fiecare să acționeze cum crede de cuviință. Guvernul gândește pentru fiecare dintre noi. Guvernul știe mai bine ce ne trebuie, ce nu ne trebuie. Ni s-a dat a înțelege că dacă nu participăm la vaccinare asta ar fi un fel de revoltă… Ni s-a spus că cei ce adoptă o astfel de atitudine se comportă ca niște criminali contra propriei lor țări. De necrezut: guvernul israelian a acționat ca o bandă teroristă, obligând oamenii să participe la injectarea experimentală, ale cărei consecințe nu sunt cunoscute de nimeni. Consecințele sanitare ale acestei experiențe sunt foarte neclare, lucru pe care mulți oameni îl știu foarte bine.

Guvernanții mint pe toate căile, în toate felurile. Ni se spune că vaccinul ar fi fost aprobat de către FDA (în USA), ceea ce nu este adevărat – lucru pe care l-am verificat. Statele Unite nu au aprobat niciun vaccin. Aprobarea dată de FDA PRIVEȘTE O EXPERIENȚĂ URGENTĂ, DESPRE CARE NIMENI NU ȘTIE NIMIC SIGUR! În acest moment, guvernanții sunt pe cale să închidă toate zborurile, toate liniile aeriene. Suntem închiși în propriile locuințe, în propria noastră țară! Nimeni nu are voie să iasă din țară. Nimeni nu intră în țară. SUNTEM PRIZONIERI ÎN PROPRIA ȚARĂ. SUNTEM ȘOBOLANI ÎN CURSĂ. Se știe cum se petrece o experiență: Șobolanii sunt închiși la un loc, iar experimentatorii privesc, petrec, notează, se amuză fără niciun fel de transparemță.

Citește și:  Belgia pregătește sancțiuni împotriva Israelului

Așa stau lucrurile și în alte țări. ÎN CE PRIVEȘTE CORONAVIRUSUL COVID-19, ORICE DISCUȚII AU FOST INTERZISE, ASCUNSE ȘI CENZURATE DE TOATE GUVERNELE, DE PESTE 30 DE ANI. TOTUL SE PETRECE CA ȘI CUM TREBUIE SĂ FIM CU TOȚII DE ACORD, SĂ NE LĂSĂM INJECTAȚI, NU-I AȘA? Suntem obligați să avem încredere absolută în tot ce plănuiește și face guvernul cu această experiență. INFORMAȚIILE CAPUTALE NE SUNT ASCUNSE, ÎN BUN ACORD (banditesc!) CU INTREPRINDEREA PFIZER. Informațiile necesare ne sunt ascunse de aproximativ 30 de ani, dar acordul guvernului cu firma Pfizer a fost semnat acum doi ani, ÎNAINTE CA AȘA NUMITUL COVID SĂ FI APĂRUT ȘI RĂSPÂNDIT.

Pare de necrezut, dar am pierdut orice încredere în guvernul israelian și în această țară! Guvernanții sunt iresponsabili, din moment ce fac această experimentare pe femei gravide, pe multe femei gravide! Puteți să vă imaginați așa ceva? Femeile gravide nu știu nimic despre consecințele medicale ale experimentării. Culmea: începe să se vorbească de injectarea experimentală a noilor născuți! Vă puteți imagina așa ceva?

Dacă refuzăm ceea ce ni se cere, dacă refuzăm să ne lăsați injectați, dacă refuzăm să ne dăm corpul, sufletul nostru și al copilului nostru, pe mâna lor, atunci, în viitor, copilul nu va putea merge la școală. Așa ni se spune. Guvernanții ne forțează și ne răpesc drepturile noastre omenești, libertățile noastre, întreaga noastră suflare de viață. Nu avem voie să ieșim liberi pe stradă. Peste tot vedem numai poliție, jandarmi și armată. JANDARMI, POLIȚIE, ARMATĂ, ASTA-I TOT CE SE VEDE!

Citește și:  Israelul se pregătește pentru o nouă serie de revaccinări Covid 19

Cerem ajutorul întregii omeniri. Cerem ajutorul tuturor organizațiilor mondiale ale drepturilor omului. Cerem ajutorul tuturor martorilor, al tuturor celor ce stiu ce se petrece în momentul de fațăGuvernanții se comportă ca fasciștii, fiind pe cale, cu ajutorul mass-mediilor, să realizeze cea mai mare spălare a creierelor din întreaga istorie.

Vreau să se știe. Vreau ca popoarele lumii să afle că aproape jumătate din populație, aproape jumătate dintre cetățeni, puțin sub cinci milioane, cum se pretinde – toți acești oameni au fost injectați contra voinței lor, fără să fie de acord. Aceste aproape cinci milioane de cobai, aceste aproape cinci milioane de sclavi au fost injectați cu forța. Repet și subliniez: majoritatea acestor persoane a fost forțată să se lase injectată, fără să crâcnească. Altfel, nimeni nu s-ar fi lăsat injectat. Injectații au fost forțați să renunțe la libertate, să renunțe la suveranitatea asupra lor înșile, asupra propriului lor corp, a propriului suflet, fără alegere posibilă. Guvernul ne-a violat drepturile noastre omenești. În termeni mai mult sau mai puțin clari, ni se spune că dacă nu ne lăsăm injectați nu vom mai putea lucra, nu vom mai avea drept de muncă, vom deveni cetăteni de mâna a doua!… Guvernanții bagă râca între oameni, asmut pe unii contra altora. Mulți nu pot cumpăra alimente din unele magazine, fără să prezinte  auschweitzul de vaccinare! Cei ce nu se vaccinează nu au dreptul să intre în marile magazine. În unele părți te poți așeza pentru a mânca, în altele nu… Toate acestea pentru că unii sunt iar alții nu sunt vaccinați.

Deși sunt de necrezut, aceste nemernicii se petrec azi, în Israel. Mâine-poimâine, aceleași nemernicii și infamii se vor petrece și în alte țări. Dacă nu ne vaccinăm nu mai avem dreptul să trăim, să muncim, să respirăm liber, să ne trăim viața, nu mai avem niciunul dintre drepturile sfinte ale oricărui om. Sub semnul acestei false pandemii și a acestui fals virus, întreaga țară a devenit o tiranie și o dictatură, deși rata vindecării de acest virus-nevirus depășește 98%! Cele se petrec azi în Israel sunt de-a dreptul demențiale. Politicienii și guvernanții mint în ce privește morții, mint cu privire la motivele pentru care morții au murit. MORȚII SUNT AMBALAȚI ȘI ȘTAMPILAȚI CU ETICHETA COVID! – INDIFERENT DE BOALĂ SAU ALTE CAUZE POSIBILE ALE MORȚII.

Citește și:  Avioane militare israeliene au aterizat pentru prima oară în Germania, înaintea unor exerciţii comune

SPITALELE PRIMESC 22 000 DE ȘEKELI (5600 Euro) PENTRU FIECARE MORT ȘTAMPILAT CU ETICHETA GUVERNAMENTALĂ COVID!

Doresc ca omenirea să știe. Vreau ca popoarele să ia cunoștință de aceste lucruri extrem de grave: toți cei de aici suntem victime nevinovate. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora. Prinși ca șobolanii în cursă, ne îmbolnăvim de cine știe ce boli, murim și din cauza falsului vaccin. Bineînțeles, ziarele, mediile de informare mint și ascund aceste lucruri groaznice. Pentru diverse avantaje și bani, numeroși medici, ziariști și alte lichele și-au vândut sufletul Satanei, adică intreprinderii Pfizer. Medicii ce îndrăznesc să spună adevărul, personalul medical ce apără drepturile omenești și sănătatea oamenilor, acestora li se bagă pumnul în gură, mulți dintre ei trezindu-se șomeri de azi pe mâine.

TRĂIM O EXPERIENȚĂ SOCIAL-CONCENTRAȚIONARĂ EXTREM DE VIOLENTĂ, O EXPERIMENTARE SOCIALĂ DEMENȚIALĂ.

EXPERIMENTATORII GUVERNAMENTALI ÎNNEBUNESC OAMENIIFĂCÂNDU-I FOARTE VIOLENȚI, UNII CONTRA ALTORA.

GUVERNUL A ORGANIZAT O ADEVĂRATĂ VÂNĂTOARE DE VRĂJITOARE, O PERSECUȚIE DE MOARTE CONTRA TUTUROR CELOR CE REFUZĂ SĂ SE LASE INFECTAȚI ȘI CONTAMINAȚI PRIN INJECTAREA OFICIALĂ.

GUVERNUL ARANJEAZĂ ASTFEL LUCRURILE ÎNCÂT SĂ PRETINDĂ CĂ POPORUL ESTE DE VINĂ PENTRU ACEASTĂ CRIZĂ POLITICĂ VOITĂ ȘI PLANIFICATĂ CHIAR DE EL. DIN ZI ÎN ZI CREȘTE VIOLENȚA UNORA CONTRA ALTORA, A VACCINAȚILOR CONTRA NEVACCINAȚILOR. FOARTE CURÂND, DUPĂ MINE, GUVERNUL VA ASASINA ORICE PERSOANĂ, PE MOTIV CĂ ACEASTA A REFUZAT CONTAMINAREA ȘI INFECTAREA PRIN INJECȚIA CRIMINALĂ ȘI OBLIGATORIE.

CEI CE REFUZĂ INJECȚIA CRIMINALĂ SUNT CONSIDERAȚI INAMICI AI POPORULUI, FIIND VÂNAȚI CA ANIMALELE SĂLBATICE.

ÎN ISRAELUL DE AZI, NIMENI NU MAI ARE NICIUN DREPT.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close