Triplă vaccinată. Actrița și prezentatoarea americană Whoopi Goldberg, în vârstă de 66 de ani, a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2 – Europa News
America

Triplă vaccinată. Actrița și prezentatoarea americană Whoopi Goldberg, în vârstă de 66 de ani, a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2

Actrița, comedianta și prezentatoarea americană Whoopi Goldberg, în vârstă de 66 de ani, a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2 și se află în izolare la domiciliu cu „simptome ușoare”, iar asta în ciuda faptului că este triplu vaccinată cu serurile experimentale Covid, relatează marți Știri pe Surse.

Anunțul a fost făcut luni de Joy Behar, coleg de platou cu Whoopi la emisiunea „The View”: „Whoopi, din păcate, a fost testată pozitiv în perioada vacanței și se va întoarce, probabil, săptămâna viitoare”, a spus realizatorul TV.

Potrivit publicației The Daily Wire, un alt membru al programului „The View”, Sunny Hoster, a fost testat pozitiv la noul coronavirus înainte de Crăciun, fapt ce l-a obligat să se izoleze în perioada Sărbătorilor și să mențină relații online cu familia.

Whoopi Goldberg din New York (probabil cel mai vaccinist loc din SUA) a avut roluri memorabile în drama romantică „Ghost” din 1990, cu Demi Moore și Patrick Swayze ca protagoniști, și mai ales în comediile „Sister Act” și „Sister Act 2”.

Citește și:  Australia RENUNŢĂ la target-ul de a-şi vaccina aproape toată populaţia până la sfârşitul anului
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close