Sanatate

Trei studii publicate de CDC, UK Government și Oxford University consideră că vaccinurile Covid-19 NU funcționează

Asculta informatia

O absolventă a Universității Yale care a obținut, de asemenea, un doctorat la Universitatea Princeton și un doctorat la Școala de Medicină a Universității John Hopkins a publicat o lucrare în care concluzionează că obligarea publicului să se vaccineze este un act dăunător și care face rău din cauza lucrărilor de cercetare științifice care demonstrează în mod clar că vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea Covid-19, transmite The Expose.

Nina Pierpont (MD, dr.) a publicat o lucrare pe 9 septembrie analizând diferite studii publicate în august 2021 care demonstrează că presupusa variantă Delta Covid-19 evită actualele vaccinuri Covid-19 oferite și, prin urmare, nu împiedică infectarea sau transmiterea de Covid19.

Doctorul în medicină a explicat în lucrarea publicată că vaccinurile urmăresc atingerea a două scopuri:
1. Protejați persoana vaccinată împotriva bolii
2. Păstrați persoanele vaccinate să nu poarte infecția și să o transmită altora

Cu toate acestea, doctorul în medicină scrie că imunitatea efectivă nu va fi atinsă prin vaccinare, deoarece noile cercetări efectuate în mai multe situații arată că presupusa variantă Delta produce încărcături virale foarte mari, care se regăsesc la fel de mult în populația vaccinată comparativ cu populația nevaccinată.

Prin urmare, conform Nina Pierpont (MD, dr.), mandatele vaccinului, precum cel aplicat acum în Marea Britanie pentru toți angajații de la Care Home, nu au nicio justificare, deoarece vaccinarea persoanelor nu oprește sau chiar încetinește răspândirea presupusei variante dominante Delta Covid-19.

Ceea ce o determină pe doctoriţa în medicină să concluzioneze că imunitatea naturală este mult mai protectoare decât vaccinarea, deoarece toate severitățile bolii Covid-19 produc niveluri sănătoase de imunitate naturală.

Pierpont citează trei studii ale căror constatări și date îi susțin concluziile și acestea includ un studiu publicat pe 6 august 2021 în „Morbidity and Mortality Weekly Report” al Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC), un alt studiu publicat în 10 august 2021 de Universitatea Oxford și un studiu final publicat pe 24 august 2021, care a fost finanțat de Departamentul pentru sănătate și îngrijire socială din Marea Britanie.

Citește și:  Profituri uriașe din pandemie: 18 miliarde dolari încasează Moderna, iar Pfizier circa 60 miliarde de dolari pe vaccinuri

Studiul CDC

Studiul CDC s-a axat pe 469 de cazuri în rândul rezidenților din Massachusetts care au participat la întruniri publice în interior și în aer liber pe o perioadă de două săptămâni. Rezultatele au constatat că 346 dintre cazuri au fost printre rezidenții vaccinați, 74% dintre aceștia prezentând presupuse simptome Covid-19 și 1,2% fiind spitalizați.

Cu toate acestea, cele 123 de cazuri rămase au fost printre populația nevaccinată, doar o persoană fiind internată în spital (0,8%). Nu au avut loc decese în niciunul dintre grupuri. Studiul a constatat, de asemenea, că încărcăturile virale s-au dovedit a fi foarte similare în rândul celor vaccinați și nevaccinați, ceea ce înseamnă că erau la fel infecțioase.

Studiul Oxford University

Studiul Universității Oxford a examinat 900 de membri ai personalului spitalului din Vietnam care fuseseră vaccinați cu injecția vectorului viral Oxford/AstraZeneca între martie și aprilie 2021. Întregul personal al spitalului a dat rezultate negative pentru virusul Covid-19 la mijlocul lunii mai 2021, însă primul caz printre membrii personalului vaccinat a fost descoperit pe 11 iunie.

Toți cei 900 de angajați ai spitalului au fost apoi retestați pentru virusul Covid-19 și 52 de cazuri suplimentare au fost identificate imediat, forțând spitalul să se închidă. În următoarele două săptămâni, au fost identificate 16 cazuri suplimentare.

Studiul a constatat că 76% din personalul pozitiv Covid-19 a dezvoltat simptome respiratorii, 3 membri ai personalului dezvoltând pneumonie și un membru al personalului care necesită trei zile de terapie cu oxigen. Sarcinile virale maxime din grupul infectat complet vaccinat s-au dovedit a fi de 251 ori mai mari decât încărcăturile virale maxime găsite în rândul personalului în martie – aprilie 2020, când nu erau vaccinate.

Citește și:  OMS cere ţărilor bogate să nu se grăbească din nou să achiziţioneze vaccinuri în detrimentul ţărilor sărace

Studiul Departamentului de Sănătate și Asistență Socială din UK

Studiul Departamentului de Sănătate și Asistență Socială din Marea Britanie este o analiză a monitorizării SARS-CoV-2 a populației în curs de desfășurare în Regatul Unit și include măsuri ale încărcăturii virale în rândul populației.

Studiul a constatat că încărcăturile virale în rândul populației vaccinate și nevaccinate sunt practic aceleași și mult mai mari decât cele înregistrate înainte de lansarea injecției Covid-19. De asemenea, studiul a constatat că majoritatea cazurilor în rândul populației vaccinate prezentau simptome atunci când au devenit pozitive.

Autorii studiului concluzionează că vaccinul Pfizer și Oxford/AstraZeneca au pierdut eficacitatea împotriva a ceea ce pretind a fi varianta Delta Covid-19, dar susțin că sunt substanțial eficiente pentru a împiedica oamenii să se infecteze cu varianta Delta în proporţie de 67% la 80%.

Pierpont se întreabă pe bună dreptate în lucrarea sa cum pot concluziona acest lucru atunci când 82% din eșantionul aleatoriu de noi teste PCR pozitive din studiu erau persoane complet vaccinate.

Dacă un vaccin reduce riscul de infectare cu două treimi (67%), ne-am aștepta ca proporția de vaccinați în eșantionul pozitiv să fie mai mică decât proporția de vaccinați din populație.

Să presupunem că începem cu 1000 de persoane din țară, dintre care vom preleva la întâmplare 100. Țara este vaccinată 80%. Aceasta înseamnă că în eșantionul nostru de 100 avem 80 de persoane vaccinate și 20 de persoane nevaccinate.

Să presupunem că virusul a infectat 10% din oameni în perioada de eșantionare sau 10 cazuri în total. Dacă 8 dintre cei infectați sunt printre cei vaccinați și 2 dintre cei nevaccinați (80% și 20% dintre pozitivi, care corespund raportului dintre vaccinați și nevaccinați în populație), vaccinul nu a făcut nicio diferență în ceea ce privește dacă se poate infecta ( 0% eficacitate). Dacă vaccinul este eficient la 67%, cazurile din grupul vaccinat ar fi reduse cu 2/3 până la 2,67 cazuri, iar totalul cazurilor ar fi doar 4,67 cazuri (2,67 vaccinate și 2 nevaccinate).

Aceasta înseamnă că doar 2,67 / 4,67 sau 57% din cazuri ar fi în grupul vaccinat și 43% în cel nevaccinat. (Putem reveni la 10% în general, fiind pozitivi doar folosind rapoarte, rezultând 5,7 cazuri în rândul celor vaccinați și 4,3 în rândul celor nevaccinați.)

Acesta este motivul pentru care proporția vaccinată în eșantionul infectat, foarte apropiată de proporțiile vaccinate în populația totală, sunt incompatibile cu numerele de eficacitate generate de autori.

Mi se pare – ca și în studiul din Massachusetts – că vaccinul nu scade deloc susceptibilitatea la infecție și este în realitate undeva între susceptibilitatea ușor (nesemnificativ) în scădere și susceptibilitatea ușor în creștere la varianta Delta.

Studiul din Marea Britanie este clar că încărcătura virală (și, prin urmare, infecțioasa pentru alții) este mult mai mare cu Delta decât cu Alpha și că, cu Delta, încărcătura virală și infecțiozitatea sunt egale la persoanele infectate vaccinate și nevaccinate.’

Cele trei studii de mai sus au condus-o pe Nina Pierpont să concluzioneze în lucrarea sa că obligarea altora să ia un vaccin este un act potențial dăunător.

Citește și:  Favipiravir, primul medicament anti Covid ce se va produce în România

Ea scrie că, din moment ce principalul motiv al vaccinării este de a proteja pe alții de infecții, iar aceste studii dovedesc dincolo de orice umbră de îndoială că nu fac acest lucru, cei care mandatează injecțiile anti Covid-19 ar putea dori să caute consilier juridic cu privire la culpabilitatea și răspunderea pentru potențialele prejudicii de lungă durată pentru cei pe care îi presează în vaccinare cu amenințarea excluderii de la angajare, educație sau societate.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Close