Texas-ul raportează zero decese deși au ridicat restricțiile din luna martie – Europa News
America

Texas-ul raportează zero decese deși au ridicat restricțiile din luna martie

După ce Texasul a permis tuturor unităților comerciale să se redeschidă la capacitate maximă în luna martie, președintele Joe Biden a criticat decizia ca fiind o „greșeală uriașă”, descriind-o drept o gândire de tip Neanderthal.

„Ultimul lucru de care avem nevoie este o gândire de tip Neanderthal care spune că, între timp, totul este bine, dați-vă jos masca, uitați de ea. Încă mai contează”, a spus el.

Cazurile zilnice de coronavirus din Texas s-au apropiat de 30.000 în ianuarie și scăzuseră sub 10.000 la momentul în care Texasul a decis să redeschidă complet afacerile. Bunul simț ar sugera că, atunci când riscul relativ a ceva scade, pot fi reduse și măsurile de precauție împotriva acelui ceva, dar bunul simț este din ce în ce mai greu de găsit. Joy Reid, de la televiziunea MSNBC, l-a descris pe guvernatorul Texasului, Gregg Abbott, ca fiind „cel mai rău dintre toți” în urma deciziei sale de a reporni afacerile – iar cazurile zilnice de coronavirus din acest stat au scăzut cu încă 90% de la comentariul ei până în prezent.

Iar acum, pentru prima dată de la începutul pandemiei și la doar două luni după ce a fost criticat pentru „gândirea de tip Neanderthal”, Texasul a înregistrat zero decese cauzate de coronavirus pentru o zi, potrivit Bongino.com.

NapocaNews

Citește și:  New-yorkezii au revenit luni la terase, frizerii, sau în magazine, dar numărul cazurilor de Covid-19 atinge niveluri record în alte state americane
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close