RomaniaSanatate

De ce ascunde Guvernul reacţiile adverse la vaccinare. Laureat Nobel: Vaccinurile produc variantele SARS-CoV-2!

Guvernul României oficial recunoaște că există 16.623 de reacții adverse la vaccinurile COVID-19 și susține că investighează 122, dar în portalul UE nu raportează nimic.

Până duminică dimineața, România apărea cu 0 reacții adverse la toate cele 4 vaccinuri administrate cetățenilor români: 0 la Moderna, 0 la Pfizer, 0 la vaccinul Johnson & Johnson şi zero la AstraZeneca.

În noaptea de duminică spre luni a apărut o singură raportare de reacție adversă. Pe portalul european sunt raportate 27 de reacții adverse şi decese provocate de vaccin. În total, țările europene raportează aproape 700.000 de reacții adverse dintre cele mai grave, de la afecțiuni cardiovasculare la boli de sânge, boli neurologice și mii de decese.

Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără

Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără între 18 și 64 de ani. Aceste reacții sunt listate pe categorii în portalul european, fără ca decesele să fie centralizate sau raportate vizibil. În România nici măcar asta nu apare.

În comunicatul oficial sunt trecute sec câteva cifre, fără a fi oferite informații referitoare la ce fel de reacții adverse au apărut și câți dintre cei vaccinați au ajuns în spital în urma acestor reacții.

Totuși, oficial autoritățile române recunosc 16.623 de reacții adverse. De ce acestea nu apar în portalul UE? De ce nu există raportări detaliate cu privire la reacțiile adverse după vaccinare din partea autorităţilor? Câți dintre cei internați au fost vaccinaţi.

„Drepturile pacientului sunt mai importante decât expertiza clinică și e mai importantă decât dovezile științifice. Forțarea oamenilor să facă aceste vaccinuri este o încălcare a codului de la Nuremberg”, spune un oficial.

În condițiile în care există aceste reacții adverse foarte grave și reacții necunoscute pe termen lung, ce bază legală are Guvernul să impună pașapoarte de vaccinare așa zisele Certificatele de Verzi prin coerciție?

Citește și:  Gunoaile din Comisia Europeana isi permit sa traga Romania de urechi pentru ca este in scenariu verde

Care este prevederea constituțională care permite Guvernului să comită o astfel de segregare și discriminare și care este articolul din Constituție care spune că starea de sănătate a unui cetățean român a devenit brusc statut social și o proprietate publică a Guvernului?

A informat Guvernul român cetățenii cu privire la efectele pe termen lung și pe termen scurt ale acestor produse înregistrate ca terapii genetice?

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close