Teoria dr. Ioan Cordoș: Coronavirusul este ucigaș pentru cei pe care i-ar ucide orice virus – Europa News
Sanatate

Teoria dr. Ioan Cordoș: Coronavirusul este ucigaș pentru cei pe care i-ar ucide orice virus

Doctorul Ioan Cordoș, șef secție chirurgie toracică la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a declarat marți seară la Antena 3 că ar trebui ca autoritățile să transmită nu neapărat câte persoane au COVID-19, ci „câți dintre ei sunt bolnavi”. Doctorul a spus că prin bolnavi înțelege persoane care au simptome serioase, nu cei cu forme ușoare și asimptomaticii. Ioan Cordoș a adăugat că doar numărul celor care sunt grav bolnavi ar arăta o imagine cât mai reală a pericolului COVID-19. „Daca sunt 3 bolnavi, nu are nicio valoare”, a indicat el.

„Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”, a adăugat doctorul. El a precizat despre coronavirus că „este ucigas pentru cei pe care i-ar ucide orice virus”.

Personal nu crede în cifrele care se vehiculează, dar respectă toate măsurile recomandate de autorități. „Nu sunt contra curentului, nu ma opun masurilor medicale, ci doar distanțării sociale.  Aceste lucruri care vor sa ne distanteze uman pe mine ma deranjeaza”, a declarat doctorul.

Citește și:  Donald Trump: China a dat drumul virusului Covid-19 în lume și vor fi trași la răspundere
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close