Europa

Tensiunea escaladează în Marea Neagră. Avioane Typhoon ale RAF, dislocate în România

Personalul din Escadrila Logistică Expediționară nr. 1 și Escadrila de transport mecanic nr.2 au pregătit și transportat echipamentele și aprovizionările necesare pentru susținerea avioanelor Typhoon care vor fi desfășurate pentru a îndeplini misiunea de poliție aeriană îmbunătățită NATO în regiunea Mării Negre în această vară.

Misiunea RAF NATO este cunoscută sub numele său militar sub denumirea de Operațiune Biloxi și este prima operațiune majoră pentru noua forță de sprijin RAF, din care fac parte elementele A4 Force. Acestea reunesc majoritatea capacităților și abilităților necesare pentru susținerea operațiunilor și exercițiilor aeriene moderne, inclusiv inginerie specializată, logistică, comunicații militare avansate, servicii medicale tactice și echipa de salvare montană.

Personalul de inginerie și logistică al Forței de Suport RAF se află la baza aeriană Mihail Kogalniceanu din România. Personalul va fi responsabil pentru mutarea echipamentelor militare RAF peste granițe internaționale pentru a înființa și apoi a susține operațiunea.

În timp ce escadrila 2 MT va transporta echipamentul în portul militar de la Marchwood, o echipă din escadrila 1 ELW s-a asigurat că toate kiturile sunt pregătite corespunzător. Mobility Supply Flight a pregătit toate mărfurile necesare RAF pentru această misiune, inclusiv vehiculele specializate pentru aerodrom, și va supraveghea transportul către România.

Pe lângă unitățile bazate pe RAF Wittering, personalul de la RAF Coningsby și RAF Lossiemouth au pregătit și trimis echipamente în România. Căpitanul de grup Lincoln, comandantul elementelor de forță A4 și comandant adjunct al forței de sprijin RAF.

Citește și:  Un MiG bulgăresc S-A PRĂBUŞIT în Marea Neagră
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close