America

Templul Satanic a inventat un RITUAL DEMONIC ce se va ţine chiar înainte de avort

Asculta informatia

Templul Satanic promovează “avorturile rituale satanice” pentru a profita de legile libertăţii religioase

Templul Satanic a creat o şmecherie pentru a evita cerinţele statului înainte de avort: au inventat un ritual satanic ce se va ţine chiar înainte de avort.

În ultimii ani, Templul Satanic (TST) a lansat diferite campanii exploatând vidul legislativ pentru a susţine cauza lor preferată (cum ar fi avortul) în timp ce lumea devine un pic mai satanică. Şi, de fiecare dată, TST este lăudată de către media pentru “genialitatea sa” uitând între timp de implicaţiile simbolice profunde ale ispravelor sale.

Ultima ispravă a TST este şi mai simbolică: Transformarea avorturilor în ritualuri satanice care celebrează “liberul arbitru”. Ţelul este de a profita de legea restabilirii libertăţii religioase pentru a eluda diferitele cerinţe cum ar fi perioada de aşteptare, consilierea obligatorie, materialele tipărite sau audio, ascultarea bătăilor inimii fetusului şi îngroparea rămăşiţelor incinerate ale fetusului.

Iată filmul promoţional al TST despre “ritualul de avort”.

TST îşi căptuşeşte campanile cu cuvinte mari cum ar fi “empatie” şi “injustiţie” în timp ce pretinde că nu prea crede în satana. Totuşi, simbolurile conduc lumea. Nu cuvintele. Şi sunt o mulţime de teme simbolice în acest film. Mai întâi, juxtapune simbolul pentagramei răsturnate şi capul lui Baphomet peste organele reproducătoare ale femeii. Cum altfel să simbolizezi sacrificiul ritual al unui copil nenăscut pentru satana? De asemeni, prima parte a filmului se încheie cu cuvintele “Hail Satan”. Această frază spune totul.

Citește și:  Biserica Ortodoxă nu militează pentru interzicerea totalitară a avortului, ci încurajează aducerea pe lume a ființei umane

Ritualul de avort efectiv este descris pe situl TST:

Pentru avorturi chirurgicale:
Înainte de anestezie sau sedare, priveşte-te în oglindă pentru a-ţi aminti de personificarea ta şi de responsabilitatea faţă de tine. Concentrează-te pe intenţia ta. Respiră adânc şi aşează-te confortabil. Când eşti gata, spune cel de-al treilea Tenet şi cel de-al cincilea Tenet cu voce tare.

Tenetul III: Corpul este inviolabil, supus doar voinţei proprii.
Tenetul V: Credinţa trebuie să se conformeze înţelegerii ştiinţifice asupra lumii. Trebuie să ai grijă să nu distorsionezi faptele ştiinţifice pentru a se conforma credinţei.

Acum poţi merge la operaţie. După terminarea operaţiei şi finalul efectului anestezic, revino la reflexia ta şi recită-ţi afirmaţia personală.

Afirmaţia personală:
“Pe corpul meu,
sângele meu
Pe voinţa mea s-a făcut.”

Simte cum îndoiala se disipează şi încrederea îţi creşte după ce ai luat o decizie care-ţi afirmă autonomia şi liberul arbitru. Ritualul religios de avort aste acum complet.

Pentru avorturile medicale:
Imediat înainte de a lua medicaţia de oprire a sarcinii, priveşte-te în oglidă pentru a-ţi aminti de personificarea ta şi de responsabilitatea faţă de tine. Concentrează-te pe intenţia ta. Respiră adânc şi aşează-te confortabil. Când eşti gata, spune cel de-al treilea Tenet pentru a iniţia ritualul. După înghiţirea medicamentelor, inspiră adânc şi recită cel de-al cincilea Tenet. După ce ai depăşit embrionul, revino la reflexia ta şi recită-ţi afirmaţia personală. Simte cum îndoiala se disipează şi încrederea îţi creşte după ce ai luat o decizie care care-ţi afirmă autonomia şi liberul arbitru. Ritualul religios de avort aste acum complet.

Pe scurt, această campanie promite avorturi mai rapide şi mai uşoare în schimbul transformării procedurii într-un adevărat ritual satanic. Judecând după faptul că elita ocultă este obsedată de pruncii morţi (şi ce poţi face cu aceştia), îţi poţi da seama de ce ei fac din avort cauza lor preferată.

Citește și:  Ohio, SUA: Mama poate alege să înmormânteze copilul avortat

Ultima dintre multele campanii

The Vigilant Citizen a documentat capaniile TST deoarece, dincolo de scopul lor social şi politic declarat, ei ajung de obicei să-şi atingă un anume scop: normalizarea satanismului în spaţiul public.

În 2015, TST au amplasat o statuie de 2,7 metri înălţime şi 1,5 tone a lui Baphomet în Detroit.

Sceptrul din poala lui Baphomet se vrea o reprezentare a unui falus erect. Combinat cu cei doi copii ce privesc în sus la el, această statuie este o adevărată aluzie la obsesia preferată a elitei oculte.

Dezvelirea statuii a fost precedată de “cel mai mare eveniment satanic din istorie” în care s-a cerut oaspeţilor să semneze un contract prin care “îşi vând sufletul diavolului”. Biletele pentru eveniment s-au vândut între 25 şi 75 de dolari SUA iar veniturile au mers spre susţinerea… dreptului la avort. Ei chiar iubesc avortul.

În 2016, TST a creat un program after-school numit After School Satan. Programul e încă activ în câteva oraşe din SUA incluzând Atlanta, Los Angeles, Salt Lake City, Pensacola, Washington D.C., Tucson, Springfield (MO), Seattle şi Portland.

Chiar şi numai emblema ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru părinţi. Un diavol cu coarne, un ciclop straniu oferind dulciuri copiilor în timp ce face semnul lui Baphomet “Precum în ceruri, aşa şi pe pământ”. Spirala dintr-un ochi este similară cu simbolul folosit pentru a identifica “iubitorii de copii”.

În timpul sărbătorilor din 2018, TST a afişat o sculptură satanică pe clădirea Illinois Statehouse împreună cu scena tradiţională cu naşterea.

Poreclită “Snaketivity”, sculptura ilustra mâna Evei ţinând mărul proverbial din Grădina Raiului înconjurată de un şarpe – despre care se spune că-l reprezintă pe satana.

Citește și:  Curtea Supremă a Statelor Unite a hotărât că libertatea de exprimare permite unor operatori economici să nu ofere servicii pentru căsătoriile SODOMITE

Deşi fiecare ispravă de PR a celor de la TST are un soi de scop social-politic (care este întotdeauna aplaudat de mass media), organizaţia are un scop suprem: Normalizarea satanismului în spaţiul public. Ultima lor născocire, care îndeamnă femeile să facă un ritual satanic chiar înainte de moartea fetusului propriu, este de departe cea mai deranjantă.

Fără a intra în toată dezbaterea pro-viaţă/pro-alegere, putem măcar să încuviinţăm faptul că avorturile sunt 100% evenimente triste şi nefericite? “Justificat” sau nu, un fetus viu este ucis. A transforma această procedură într-un fel de eveniment glorios şi împuternicitor precedat fiind de un ritual satanic este pur şi simplu … nebunesc.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close