America

Tatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani

Tatăl lui Bill Gates a murit luni, potrivit spuselor fiului său. William Henry Gates II avea 94 de ani. „El a fost adevăratul Bill Gates”, scrie magnatul tech.

William Henry Gates II, tatăl cofondatorului Microsoft (MSFT) Bill Gates, a murit, luni, la vârsta de 94 de ani. Anunţul a fost făcut public chiar de fiul său, pe blogul oficial, arată CNN, potrivit mediafax.

„Am avut cu toţii suficient timp să reflectăm la norocul de a avea în vieţile noastre, pentru toţi aceşti ani, un asemenea om minunat”, a scris Bill Gates.

Conform biografiei sale oficiale, William Henry Gates II a fost veteran al armatei şi partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle. De asemenea, a ocupat funcţia de co-preşedinte al Fundaţiei Bill & Melinda Gates, o organizaţie caritabilă înfiinţată în anul 2000.

Familia nu a dezvăluit mai multe detalii legate de cauza decesului, dar susţine că starea de sănătate a celui trecut în nefiinţă era în declin.

Bill Gates nu a făcut un secret din relaţia apropiată cu tatăl său, povestind ori de câte ori a avut ocazia despre calităţile celui care i-a fost model în viaţă. „Aşa cum am mai spus, el a fost adevăratul Bill Gates”, a scris magnatul tech pe Instagram. „A fost tot ceea ce încerc să devin”.

Citește și:  O infirmieră de 27 de ani a murit după vaccinarea cu AstraZeneca
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close