Orientul mijlociu

Tânără palestiniană, ucisă prin împuşcare în timp ce încerca să închidă fereastra casei, pentru a se proteja de gaze lacrimogene, în timpul unor ciocniri între armata israeliană şi palestinieni în Cisiordania ocupată

O palestiniană în vârstă de 23 de ani a fost ucisă prin împuşcare vineri, în Cisiordania ocupată, în ciocniri între militari israelieni şi palestinieni, declară surse medicale palestiniene pentru Reuters via news.ro

Potrivit familiei victimei, tânăra a fost ucisă în timp ce încerca să închidă fereastra casei, la Jenin, pentru a se proteja de gaze lacrimogene.

Oficiali palestinieni au acuzat armata israeliană de uciderea tinerei.Un purtător de cuvânt al armatei israeliene (Tsahal) a dat asigurări că militarii nu au tras cu gloanţe reale în aceaste ciocniri şi i-au acuzat pe adversarii lor palestinieni căau deschis focul.

”Palestinienii au tras cu gloanţe reale, au aruncat cu pietre şi dispozitive explozive către trupe, care au răspuns cu mijloace de dispersarea revoltelor”, a declarat el.

Însă locuitori din cartier afirmă că plaestinienii nu au tras cu arme de foc şi că au aruncat doar cu pietre în militarii israelieni.

 

Citește și:  FRANTA: Proteste de amploare după ce un criminal a scăpat de proces.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close