Romania

Tânara cântăreață Adda are două chisturi pe creier, simptome de boală Lyme și mielită transversă, cunoscută specialiștilor ca o reacție adversă a injectării cu seruri experimentale C0VID insuficient testate.

Cititoarea Andri ne scrie despre bolile ciudate care au năpădit-o pe tânăra cântâreața Adda, Ada Alexandra Moldovan, în vârstă de doar 30 de ani:

Noiembrie 2021: „Am făcut prima doză de Pfizer. Mi-a fost frică de acest vaccin. Și nu pentru că nu aș avea încredere în știință, sau pentru că nu mă simt responsabilă pentru mine sau cei din jur. Am analizat foarte bine opțiunile pe care le am și m-am gândit la siguranța mea, din toate punctele de vedere.

M-am protejat și m-am documentat. Cred că am citit excipienții vaccinului de 100 de ori. Am analizat fiecare substanță în parte. Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări.

Într-un final, după analize și investigații și după un Covid care nu mi-a lăsat anticorpi, am decis, ÎMPREUNĂ CU DOCTORII că cel mai bun tratament, de fapt, pentru mine este vaccinul. Da! Tratament, nu neapărat prevenție. Vaccinul nu îți garantează că nu mai iei. Dar te ajută să faci forma ușoară”, a notat Adda.”

Și încă, după cum transmite sursa citată (https://www.unsitedemuzica.ro/stiri/Adda-vaccin-fani-p13870): Chiar dacă a făcut un atac de panică, Adda nu a avut nicio problemă după vaccin și totul a decurs bine.

În final, ea a ținut să transmită: „Îi mulțumesc doamnei doctor Brândușa Petruțescu pentru suport și ajutor. Și personalului foarte drăguț care a fost lângă mine când am făcut atac de panică! Da! Am făcut un mic atac de panică că așa-s eu, panicoasă din fire. Dacă aveți îndoieli, puneți întrebări specialiștilor! Documentați-vă! Alegeți ce e bine pentru voi! Vaccinați-vă în siguranță dacă aveți probleme de sănătate!”, a scris Adda pe Instagram.

Citește și:  Parlamentul European: „România încalcă regulamentul UE privind CERTIFICATUL VERDE”

Octombrie 2022: Adda suferă de două boli grave, care au fost descoperite târziu și care au dus la complicații serioase. Artista are două chisturi pe creier, care îi crează mari probleme. Este nevoită să urmeze un tratament agresiv pentru a-și reveni complet.

Adda a aflat anul acesta că suferă de Borelioză și Bartonella, două boli care pot avea urmări grave printre care și leziuni cerebrale sau paralizie la nivel feței. Artista a suportat mai bine de un an simptome chinuitoare și a primit inițial un diagnostic greșit.

Artista a mărturisit că are două chisturi de mici dimensiuni pe creier și că, în cazul ei, boala a fost descoperită în stadiu avansat. Din acest motiv are nevoie și de un tratament mai agresiv și nu doar de regim alimentar, transmite EVZ.

„Regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a mărturisit Adda pe pagina sa de Instagram.

Mare păcat că tânăra cântăreață nu a mai așteptat puțin înainte să se injecteze cu serul experimental Covid pe 1 noiembrie 2021, pentru că poate apuca să afle anunțul făcut de EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) pe 11 noiembrie 2021 și anume că mielita transversă se adaugă ca „efect secundar” al „vaccinurilor” Covid AstraZeneca, J&J și ulterior Moderna și Pfizer.

De altfel, companii producătoare de seruri experimentale Covid anunțau, silite de „incidentele” de la testare, încă din octombrie 2020, despre această „reacție adversă”.

Citește și:  Antiviralul Remdesivir reduce mortalitatea bolnavilor de Covid-19 spitalizaţi

Adda le-a mărturisit fanilor ei că din cauza chisturilor arhanoidiene îi tremură mâna și piciorul, scrie și CanCan.

Adda se confruntă și cu o boală de piele care se pare că este cauzată de boala Lyme. În prezent face tratament la camera hiperbară și cu hipertermie. Îi dorim multă sănătate și puțin mai multă lectură de specialitate, pe care este păcat că nu a parcurs-o înainte de a efectua o injectare a corpului său cu un ser experimental insuficient testat.

Dacă ar fi citit puțin mai mult ar fi putut afla următoarele:

În volumul de rezumate al Conferinței Naționale de Bioetică 2020 se pot citi opinii atât pro, cât și contra practicilor medicale care s-au împământenit în timpul pandemiei de coronavirus.

Membrii Asociației „Medici pentru consimțământ informat” au ținut să avertizeze asupra riscurilor administrării unui vaccin care nu a parcurs toate etapele studiilor clinice.

„Deși niciunul din cele 4-5 vaccinuri pentru care UE a făcut deja contract de cumpărare în avans nu a finalizat studiile clinice, totuși ele sunt obsesiv împinse în mass-media ca unica soluție salvatoare în această pandemie. Am analizat studiile existente referitoare la vaccinurile aflate în competiție pentru aprobare și niciunul din vaccinurile candidate nu a ajuns în faza de finalizare a studiilor clinice. Cel mai devreme, finalizarea studiilor de faza III va fi în octombrie 2021. Toate vaccinurile candidate beneficiază de o procedură ultra simplificată de studii clinice, în care studiile de faza I, II și III merg în paralel, în același timp. S-au raportat deja reacții adverse neurologice severe (mielită transversă) și chiar un deces în studiile făcute de compania Astra Zeneca în parteneriat cu Universitatea Oxford. Pe de altă parte, o mare parte a populației a căpătat imunitate natural împotriva SARS-Cov-2, imunitate care este durabilă după cum arată studiile. Declarațiile politice referitor la viitoarea vaccinare a populației României ignoră datele științifice care arată că vaccinurile candidate sunt insuficient testate și chiar au cauzat reacții adverse grave, principiile eticii medicale fiind, astfel, încălcate”, se arată în lucrarea semnată de Ioana Diaconescu, S. Hostiuc, G.C. Curcă și Larisa Udriștioiu de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București și Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București.

Citește și:  Efectele secundare la vaccinul Covid, cu 1.300% mai multe decât la orice alt produs vaccinal

O parte dintre acești medici avertizează și asupra posibilității ca vaccinul anti-Covid19 să aibă reacții adverse pe termen lung.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close