Romania

Sute de persoane au participat la un protest împotriva măsurilor anti-Covid, la Constanța

Asculta informatia

Sute de persoane participă, duminică seara, în municipiul Constanţa, la un protest organizat împotriva noilor măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Protestatarii au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, lozinci printre care “Masca jos”, “Jos Guvernul”, “Libertate te iubim, ori învingem, ori murim”, “Jos criminalii”, ei continuând să mărşăluiască pe străzile oraşului, transmiţând acelaşi gen de mesaje, dar şi cântând imnul naţional “Deşteaptă-te române”, relatează Agerpres. Manifestarea de protest a fost iniţiată pe o pagină de socializare.

Mulţi dintre protestatari, majoritatea tineri, nu poartă măşti de protecţie. Acţiunea de protest are loc sub supravegherea poliţiştilor şi jandarmilor.

Protestatarii s-au oprit în faţa Casei de Cultură din oraș, scandând în continuare lozinci faţă de măsurile impuse de autorităţi împotriva coronavirusului.

Conform Instituţiei Prefectului, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 înregistrată duminică, pe baza situaţiei din ultimele 14 zile, este în judeţul Constanţa de 4,14 la mia de locuitori, iar în municipiul Constanţa, de 6,29 la mie.

Un protest asemănător a avut loc duminică seara și în Brăila.

Citește și:  Medicul Flavia Groșan: Oxigenul în exces poate provoca MOARTEA
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 23

Close