Sanatate

Sute de decese cauzate de VACCINUL UCIGAS

Considerăm că este obligația fiecărui cetățean al României să cunoască realitatea, scop pentru care vă supunem atenției o analiză despre care autoritățile oficiale, Guvernul României păstrează „Omerta” cu o „discreție” condamnabilă. Exponentul organizației criminale O.M.S. în România și unii medici au fost, sunt „sponsorizați” (a se citi mituiți) cu miliarde de lei[1]Vă rugăm să citiți cu atenție, să accesați sursele indicate în notele de subsol, să analizați faptele și să trageți singuri concluzii înțelepte pentru a ne apăra „…sărăcia și nevoile și Neamul”. (Mihai Eminescu, scrisoarea III). Mulțumim autorilor și portalului „ActiveNews” pentru acordul dat pentru publicare. (Redacția ART-EMIS)

Peste 173 de morți în Europa și peste 317 în America. 16.479 de cazuri cu reacții adverse la Vaccinul Pfizer în U.E. Majoritatea femei. Dovezi

16.479 de cazuri cu reacții adverse la Vaccinul Pfizer/BioNTech – Comirnaty, dintre care cel puțin 173 fatale (cauzatoare de moarte) au fost înregistrate în scriptele Uniunii Europene de la începutul campaniei de vaccinare anti-Covid și până pe 23 ianuarie 2021. Redactorii „ActiveNews” le-au studiat pe toate, iar experiența a fost șocantă. Trecând de la un caz la altul, morții și cazurile grave se adunau în imprimanta până când s-a terminat topul de hârtie. Dintre toate, cel mai trist era să realizezi cum după administrarea vaccinului „bătrânii cădeau ca muștele”, așa cum a spus și un îngrijitor de la un cămin de vârstnici din S.U.A., revoltat de ceea ce a constatat cu proprii săi ochi.

Poate ați observat că despre morții în urma vaccinurilor nu se vorbește nicăieri în media foarte informată care vă invadează casele. Chestiunea nu se petrece numai în România, ci la nivel european și internațional. Oficialii tac, deși știu. Ceea ce este o crimă în sine.

Citește și:  DOCUMENT: Crește numărul de reacții adverse: 79 după vaccinul Pfizer, 96 după vaccinul AstraZeneca, în timp ce 19 sunt investigate

În Europa, doar ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran, s-a scăpat luni, 18 ianuarie, când a fost nevoit să comenteze cazurile de deces din Franța, că sunt înregistrate oficial 71 decese în U.E.[1]. Până vineri, 22 ianuarie, când a apărut și decesul de la Bacău[2],  s-au mai înregistrat oficial alte patru în Franța, la care se adaugă decesul de la Mangalia, documentat de AN[3]  dar nerecunoscut de autoritățile române ca fiind în urma vaccinul. Practica este mondială. Dar vineri, 22 ianuarie, se vorbea oficial – în urma scăpării ministrului francez – de 76 de morți. Însă în realitatea, pe 23 ianuarie, data pând la care sunt înregistrate rapoartele accesate de , cazurile fatale erau de cel puțin 173.

Cum le-am descoperit.

În Statele Unite există perfectat de către Centrele federale de control și Prevenire a Bolilor (C.D.C.)[4] un sistem electronic de înregistrare a cazurilor de efecte adverse în urma vaccinurile (The Vaccine Adverse Event Reporting System[5]. Rapoartele – majoritatea înregistrate de cadre medicale dar și de rude ale celor afectați – sunt publice și disponibile ca atare prin accesare directă. VAERS, însă, reflectă situația reală în mică măsură. Guvernul dispune de un mijloc mai eficient de înregistrare a cazurilor, care se numește Vaccine safety Datalink (V.S.D.)[6].  Și România are un astfel de sistem de raportare electronică realizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România[7],  care nu este public. Sigur, nici acesta nu reflectă situația reală cu exactitate. Dar oferă o bază, măcar. Am solicitat A.N.M. să facă publice toate datele legate de efecte adverse sau fatale înregistrate până azi, așa cum se cuvine într-o democrație. Și așa cum se face la nivelul Uniunii Europene. De unde am cules datele prezentate aici.

Citește și:  Alexandru Rafila: Numărul real al românilor care au trecut prin boală este probabil de aproape 10 milioane

VEZI CONTINUARE AICI

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close