Suspectul dublei crime din Iași, arestat preventiv pentru 30 de zile – Europa News
Romania

Suspectul dublei crime din Iași, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Iaşi a aprobat joi cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în dublul asasinat de pe strada Moara de Vânt. Anchetatorii au luat mai multe obiecte din locuința lui, pe care le-au dus la expertiză.

Suspectul a fost audiat de judecători mai bine de două ore şi jumătate, iar magistraţii Curţii de Apel Iaşi au respins contestaţia făcută de acesta în privinţa mandatului de arestare preventivă.

Ahmed Sami El Bourkadi, în vârstă de 20 de ani, urmează să fie audiat de procurori. El este suspectat că l-a ucis pe Jniyah Youssef, un tânăr de 25 de ani, student în anul II, la specializarea Medicină Generală, linia de predare în limba franceză, şi pe iubita acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, o tânără în vârstă de 23 de ani, elevă în anul II la o şcoală postliceală.

Cadavrele celor doi au fost găsite în noaptea de 10 spre 11 decembrie într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial. Trupurile aveau urme de violenţă. Femeia a fost înjunghiată de 33 de ori, bărbatul de 17, iar în imobil s-au identificat urme de ardere. Loviturile care au cauzat moartea celor doi au fost aplicate în zona organelor vitale, unele dintre ele au ajuns la coloana cervicală. Medicii legişti nu au descoperit în corpurile acestora indicii că ar fi consumat droguri sau băuturi alcoolice.

Citește și:  O nouă escrocherie cu pachetele românilor: O firmă de curierat și Poșta Română, în prim-plan
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close