AmericaRusia

SUA au creat o variantă a coronavirusului cu o mortalitate de 80%, afirmă Ministerul rus al Apărării

Asculta informatia

În Statele Unite, a fost creată o variantă a coronavirusului care provoacă moartea a 80 la sută dintre animale, a declarat general-locotenentul Igor Kirillov, șeful forțelor de apărare împotriva radiațiilor, chimice și biologice ale Forțelor Armate, pe canalul Telegram al Ministerul rus al Apărării.

„În octombrie, la Universitatea din Boston a fost creat un agent patogen artificial al infecției cu coronavirus pe baza tulpinii Omicron și a variantei originale Wuhan. Virusul modificat obținut de americani a provocat moartea a 80% dintre animalele bolnave cu dezvoltarea unor simptome neurologice atipice. și leziuni pulmonare severe”, a spus el.

Potrivit acestuia, proprietățile protectoare ale anticorpilor sunt reduse de 11 ori atunci când interacționează cu un nou agent patogen, iar vaccinurile existente împotriva acestuia sunt ineficiente.

Citește și:  Propaganda Kremlinului propovăduită la înmormântarea unui soldat rus: „A fost un războinic al lui Cristos. A luptat împotriva spiritelor satanice”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 91

Close