Germania

Statul germania a FURAT copiii unei familii de români

Asculta informatia

În jurul orei prânzului, au venit două persoane de la Serviciul de protecție a copilului (Jugendamt) din Germania și i-au ridicat pe cei 4 copii care erau acasă la acea oră, inclusiv fetița de numai un an, spunând părinților că ceilalți 3 copii vor fi luați direct de la școală. 

În zadar lacrimile, insistențele și rugămințile părinților. Li s-a comunicat formal că momentan nu trebuie și nici pot face altceva decât să aștepte până vor fi anunțați de către Jugendamt ce se v-a întâmpla în legătură cu copiii, se arată comunicatul de pe pagina de facebook „Susținem familia Furdui”.

Camelia și Petru au șapte copii, cel mai mic fiind în vârstă de un an, iar cel mai mare având vârsta de 15 ani.

Alianța Renașterea Națională și-a exprimat, recent, prin intermediul unui comunicat de presă, solidaritatea: „Familia naturală este sacrosanta iar statul nu își poate aroga autoritatea de a lua acțiuni drastice și ilegale de acest gen la adresa familiei.

Conform Declarației Universale a Drepturilor Omului, cât și a Convenției Internaționale a Drepturilor Copilului, statului nu i se permite să dezmembreze familia naturală decât în circumstanțe extreme și pe motive bine întemeiate. Confiscarea copiilor, pe 26 aprilie, reprezintă o acțiune abuzivă și ilegală. Părinți a șapte copii minori între un an și 15 ani, familia Furdui se remarcă în comunitatea română din Walsrode unde locuiește, pentru modul exemplar în care își ducea viața creștină și încercă să-și educe copiii într-un spirit creștin și valori creștine”

Totodată ARN a solicitat autorităților din România să intervină pentru eliberarea copiilor și a declarat că „Durerea familiei a fost amplificată și de faptul că minorii au fost dispersați în trei grupuri diferite, inclusiv copilul de un an care a fost dat în plasament.

Citește și:  Protest în Germania: "Marș tăcut" împotriva restricțiilor dure de sărbători

Dezaprobăm și tacticile ilegale pe care autoritățile germane le-au folosit să separe copiii de la părinții lor.

Ne exprimăm încrederea, afirmă dl Petre Costea, Președintele ARN, că autoritățile judecătorești germane, cunoscute pentru competență și imparțialitatea lor, vor elibera cât de curând copiii din custodia ilegală a autorităților germane și îi vor da înapoi părinților lor”, informează Evenimentul Zilei. 

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 97 =

Close