Romania

Stagiul miliar, obligatoriu! Ce proiecte au în plan liderii AUR. “Ne batem pentru interesul național!”

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), își dorește ca stagiul militar să redevină obligatoriu.

AUR este surpriza alegerilor de pe 6 decembrie, partidul urmând să intre în Parlament după ce a obținut peste 8% din voturi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, în condițiile în care formațiuni consacrate, precum PMP și Pro România au clacat lamentabil.

Liderii formațiunii au în plan multe idei, pe care doresc să le pună în practică. În primul rând, vor ca serviciul militar, care nu mai este obligatoriu de la 1 ianuarie 2007, potrivit unei decizii luată de Senatul României, să fie din nou satisfăcut de cetățenii țării.

Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”, a spus George Simion, copreședintele AUR, la “Marius Tucă Show”.

La rândul lui, Claudiu Târziu, celălalt copreședinte AUR, a vorbit despre principalele proiecte pe care le are formațiunea politică din care face parte.

Reforma clasei politice e prioritatea zero. Tot răul din societatea românească vine de la o clasă politică incompetentă și coruptăNoi intrăm să ne batem pentru interesul național. Din acest punct de vedere nu aveți a vă aștepta la surprize neplăcute. Ne vom spune punctul de vedere la Cotroceni, Iohannis va rămâne probabil în variantele lui”, a spus copreședintele AUR, Claudiu Târziu.

George Simion: “Vom iniția suspendarea lui Klaus Iohannis!”

La doar câteva zile după alegerile parlamentare, George Simion, copreședintele AUR, anunța că va iniția suspendarea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României.

Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi. Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25 la sută”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

Citește și:  INSTANTA DESFIINTEAZA PUSCARIA COVID: Carantina Covid-19 din Romania a fost ilegala din martie pana in iulie 2020
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close