Spania

SPANIA: Șase tineri au aruncat un SODOMIST într-o fântână și au urinat pe el

 Mai mulți tineri au aruncat un homosexual într-o fântână și au urinat pe el.

Agenții poliției naționale au reținut șase tineri în Jaen, localitate din Andaluzia, ca presupuși autori ai unei agresiuni asupra unui homosexual. Cei șase agresori l-au agresat fizic și verbal pe bărbat din cauza orientării sale sexuale.

Potrivit publicației AB Candalucia, evenimentele s-au produs pe 17 iulie. Cictima a ieșit din casă pentru a-și cumpăra gheață, întâlnind un tânăr care l-a condus la grupul celor arestați. Când l-au văzut, tinerii i-au adresat fraze vulgare, spunându-i că nu-l vor în comunitate.

Bărbatul a fost la început jignit de unul dintre tineri, în timp ce restul grupului a continuat să țipe și să-l insulte pentru orientarea sa sexuală.

Mai târziu, cei șase l-au dezbrăcat de cămașă și l-au aruncat într-o fântână, provocându-i o lovitură puternică la spate, după ce s-a lovit de una dintre țevi. Când a reușit să iasă din fântână, tinerii ar fi aruncat cu sticle de băutură în el și chiar au urinat asupra lui.

Anchetatorii au adunat mai multe mărturii, precum și numeroase probe pentru identificarea și arestarea presupușilor autori, care sunt acuzați de o infracțiune împotriva integrității morale.

Mărturia sa a servit autorității judiciare să dispună un ordin de restricție care protejează presupusa victimă.

Citește și:  Spania expulzează către Maroc 1.500 dintr-un total de 6.000 de migranţi intraţi în urmă cu o zi
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close