Romania

Şoşoacă acuză un “măcel” în spitalele României: Oamenii strigă după ajutor că sunt băgaţi în spitale şi omorâţi acolo

Asculta informatia

Senatoarea de Iaşi din partea AUR Diana Şoşoacă, cunoscută pentru discursurile sale virulente împotriva măsurilor anti-Covid, a declarat duminică, într-o parcare din Slatina, în faţa a câteva zeci de persoane, că în spitalele din România este comis un “măcel” împotriva pacienţilor şi a susţinut că a fost căutată de mulţi doctori care i-au spus că îi vor oferi dovezi în acest sens, relatează podul.ro.

“Am sute de telefoane prin care oamenii strigă după ajutor că sunt băgaţi în spitale şi omorâţi acolo. Ce se întâmplă nu ştiu. Vin medici către mine şi îmi spun, doamnă, vă dăm câte dovezi vreţi numai opriţi măcelul. Ce se întâmplă în sistemul sanitar nu s-a mai întâmplat niciodată.

Sunt opt luni de zile în care, cu atâtea milioane de euro, zeci de milioane luate, puteau să refacă tot sistemul sanitar. Vă spun un singur lucru: cu noi acolo, greu să furi”, a precizat avocata.

De altfel, senatoarea susţine de multă vreme că e căutată de medici pentru a-i spune lucruri similare despre situaţia din spitale, însă fără a prezenta vreo dovadă care să vină în sprijinul informaţiilor sale.

În ceea ce priveşte primul lucru pe care vrea să îl facă în Parlament, Şoşoacă a precizat că doreşte să obţină abrogarea Legii 136/2020, pe care o numeşte “legea dictaturii medicale” şi despre care afirmă că “ne-a distrus pă toţi”.

“Trebuie înfiinţat un parchet naţional pentru anchetarea tuturor vânzărilor proprietăţilor României, pentru că Constituţia spune clar: proprietatea publică este inalienabilă. Cum ai vândut-o tu dacă Constituţia îţi spune nu o vinde?! Parlamentul este fabrica de legi a României. Noi mergem acolo să facem dreptate”, le-a mai transmis avocata simpatizanţilor din parcare.

Citește și:  Klaus Iohannis s-a vaccinat
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 72

Close