Romania

21 Decembrie MEGA-PROTEST la București: STOP certificatului verde

După doi ani de pandemie, restricții și abuzuri împotriva românilor, noua conducere aflată în slujba lui Iohannis încearcă abuzul suprem, certificatul verde obligatoriu la locul de muncă. Certificatul verde la locul de muncă însemnă o segregare pe motive medicale care adâncește și mai mult problemele într-o societate stresată și obosită. Prin adoptarea acestui certificat verde se implementează vaccinarea obligatorie a românilor printr-o formă mascată.

George Simion cheamă țara la București pe 21 decembrie, la ora 09.00, unde va avea loc un protest la Palatul Parlamentului. Cu toate că AUR a rămas singura forță politică din această țară care mai militează pentru drepturile și libertățile românilor sunt șanse foarte mari ca această lege să treacă deoarece avem o coaliție formată din PSD, PNL, USR și UDMR. Se propun amendamente foarte agresive la această lege, în special din zona USR/PNL. Aceștia vor ca românii să își plătească singuri testarea sau chiar să fie amendați dacă refuză să se vaccineze.

„Partidele sistemului vor forța introducerea asa-zisului „certificat verde”, la locul de munca. Doar presiunea poporului îi poate opri!”, anunță partidul AUR.

„Acum 32 de ani, părinții noștri au fost în stradă și au strigat LIBERTATE! La exact 32 de ani, e rândul nostru să luptăm pentru același lucru, să ne arătăm susținerea față de valorile în care credem! Marți, 21 decembrie suntem cu toții la Parlament, la mitingul împotriva introducerii certificatului Covid, având pe buze același cuvânt ce definește viața noastră, „LIBERTATE”!”, a scris și deputata AUR Gianina Șerban pe pagina de socializare.

Citește și:  Revenirea COVID e reală sau se face din butoane?!

Oare mai au puterea românii să se ridice împotriva dictaturii la 32 de ani de la Revoluția din 1989 și asasinarea cuplului Ceaușescu. Poporul român a fost supus 32 de ani la niște crime sociale inimaginabile. Nici măcăr comuniștii nu au reușit să distrugă această țară cum au făcut-o acești bandiți timp de 32 de ani. Nu numai că au distrus o lume dar ne-au furat și viitorul, iar noi suntem obligați să suferim în această lume nouă a statului eșuat condus de Klaus Werner Iohannis.

E timpul să arătăm puțină demnitate altfel generațiile viitoare ne vor judeca pentru lipsa noastră de acțiune. Ieși în stradă române: 21 Decembrie, ziua sfântă a LIBERTĂȚII!

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close