Stiri externe

„Femeile transgender“ nu sunt femei

Suntem în plină desfășurare a unui război cultural și nu este deloc exagerat să afirmăm că însuși viitorul civilizației umane este în joc, analizează Christopher Tremoglie pentru Washington Examiner.

Politicienii radicalizați încearcă din răsputeri să creeze o societate în care bărbații pot fi femei și femeile pot fi bărbați prin simpla putere a voinței.

Să luăm de exemplu una dintre postările recente de la Marșul Femeilor. Iată cum sună: „Femeile trans sunt femei. Punct“.

Dar „femeile trans“, adică bărbații care se dau drept femei, nu sunt în realitate femei. Sunt bărbați care își doresc să fie femei, poate că au înfățișări efeminate, dar tot nu sunt femei.

Numai femeile sunt cu adevărat femei – adică ființe umane de sex feminin. Ele au doi cromozomi X și organe reproductive feminine. Într-o anumită perioadă a vieții lor, în mod normal, ele au menstruație și capacitatea, teoretic cel puțin, de a face copii.

Dacă nu deții aceste caracteristici, înseamnă că nu ești femeie.

Ideologii fanatici care încearcă să facă să pară controversată această realitate demonstrată științific, să afirme că o persoană de sex masculin poate fi femeie, se amăgesc singuri. Ei cred că femeile au penisuri și bărbații fac copii. Ideea în sine este ridicolă.

Noțiunea de feminitate trebuie protejată de astfel de oameni cu orice preț. Nu trebuie să acceptăm teoriile lor fanteziste și nici să-i lăsăm să redefinească societatea pentru a elimina femeile și a le înlocui cu bărbați cu comportament efeminat.

Femeile, cele care sunt cu adevărat femei, reprezintă factorul esențial pentru supraviețuirea rasei umane. Rolul lor în lume înseamnă mai mult decât a fi feminine sau a purta fuste, rochii, bijuterii și machiaj, chiar dacă ideologia transgender încearcă să reducă femeile la nimic mai mult decât atât.

Citește și:  Kaufland, parteneriat cu un ONG pro homosexualitate, pentru a promova LUNA DIVERSITĂȚII. ONG-ul partener al Kaufland este condus de un individ acuzat că-și obliga fetița de 4 ani să vadă bărbați dezbrăcați

Trebuie să spunem asta cât mai des posibil. Nu trebuie să permitem propagandei transgender să înlocuiască și să anuleze biologia.

Nu-i putem permite să distrugă norme societale valoroase, cum ar fi respectul pentru femei, și exact acesta este scopul unor afirmații precum „femeile trans sunt femei“.

Traducere și adaptare
Tribuna.US

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close