Romania

Simion vrea alegeri anticipate: Să nu aşteptăm până-n 2024, că naţiunea are nevoie de conducători acum

Abia intrat în Parlament cu partidul care a stârnit uimire prin prisma rezultatelor obţinute, George Simion, co-preşedintele AUR, vorbeşte deja despre posibilitatea organizării alegerilor anticipate, prezidenţiale sau parlamentare.

„Să nu aşteptăm până-n 2024, pentru că naţiunea română are nevoie de conducători acum”, a declarat liderul AUR, citat de B1.ro, la emisiunea lui Marius Tucă.

„S-ar putea să avem şi alegeri anticipate, prezidenţiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern şi cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu aşteptăm până-n 2024, pentru că naţiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024”, a adăugat Simion.

Totodată, George Simion şi-a exprimat, din nou, susţinerea pentru Sorin Lavric, viitor senator AUR care a stârnit valuri de indignare în spaţiul public cu opiniile sale faţă de femei, prezentate de acesta drept un fel de specie inferioară bărbatului.

„Vrem să dăm acestei ţări conducătorii pe care îi merită” – a declarat co-preşedintele AUR, George Simion, care precizează că Sorin Lavric are tot sprijinul formaţiunii, după ce a fost acuzat de misoginism, scrie Hotnews.

Citește și:  George Simion anunță că parlamentarii AUR vor jura pe Biblie, sugerează marxiștilor din USR să jure pe Das Kapital
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close