America

Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți!

Asculta informatia

Imagini șocante au ajuns virale pe Internet! Un bărbat și-a transmis sinuciderea live pe Facebook. Tik Tok se chinuie să şteargă clipurile.

Ronnie McNutt, în vârstă de 33 de ani, şi-a transmis sinuciderea live, pe pagina sa de Facebook. Imaginile tulburătoare au fost preluate de utilizatori şi răspândite rapid pe Tik Tok. Aplicația extrem de populară în rândul adolescenților încearcă acum să steargă clipul cu un puternic impact emoţional.

Americanul s-a sinucis în propria casă, în fața unui birou, iar momentul a fost transmis live pe Facebook, iar mai apoi a fost viralizat pe Tik Tok, potrivit The Sun.

Filmulețul a fost promovat sub forma unor imagini cu pisici

Cele două platforme de socializare sunt intens criticate din cauza incapacității lor de a șterge suficient de rapid filmul sinuciderii lui Ronnie McNutt, în timp ce utilizatorii sunt avertizați de către alți utilizatori să nu dea click atunci când imaginile le apar în feed.

Facebook a anunțat că a șters filmul chiar în ziua în care a apărut pe rețeaua de socializare, însă a fost văzut de un număr mult prea mare de utilizatori pe TikTok, care încearcă să șteargă, înainte de a se viraliza, toate copiile filmului, reurcate, constant, de către tot mai multe persoane. Înregistrarea video a fost încărcată pe TikTok, fiind promovată sub forma unor imagini cu pisici.

Moartea lui Ronnie s-a petrecut în Mississippi, la 31 august, iar TikTok încearcă cu disperare să șteargă orice imagini cu sinuciderea lui și să interzică accesul pe rețeaua socială oricui le postează din nou. Tototdată, imaginile ar fi apărut și în secțiunea „For You”, cu cele mai vizualizate clipuri, fapt ce ar fi ușurat și mai mult accesul utilizatorilor la clipul sinuciderii lui McNutt.

Citește și:  Curtea Supremă a SUA se pregăteşte să ANULEZE dreptul la avort
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 79

Close