America

SEX-GATE la CNN! – Șeful CNN WorldWide, Jeff Zucker, a demisionat în cursul zilei de miercuri

Asculta informatia

Șeful CNN WorldWide, Jeff Zucker, a demisionat în cursul zilei de miercuri după ce o anchetă a scos la iveală că a avut o relație amoroasă cu una dintre colegele sale de muncă, Alisson Gollust, director de marketing al companiei.

Anunțul lui Zucker a venit la mai puțin de două luni după ce l-a concediat pe prezentatorul de prime time Chris Cuomo pentru că l-a sfătuit necorespunzător pe fratele său, atunci guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, despre cum să abordeze acuzațiile de agresiune sexuală.

„Ca parte a investigației asupra activității lui Chris Cuomo la CNN, am fost întrebat despre o relație consensuală cu o colegă apropiată, cineva cu care am lucrat peste 20 de ani. Am recunoscut că relația a evoluat în ultimii ani. Mi s-a cerut să recunosc când a început dar nu am făcut-o. Am greșit. Drept urmare, îmi dau demisia astăzi”, a transmis el într-o notă internă.

Relația lor a ținut primele pagini ale tabloidelor
Chiar dacă Zucker nu a menționat cine este respectiva colegă, este vorba despre Allison Gollust, directorul de marketing al companiei. Gollust va rămâne în trust, scrie CNN.

„Jeff și cu mine suntem prieteni apropiați și colegi de peste 20 de ani. Recent, în timpul pandemiei COVID, relația noastră s-a schimbat. Regret că nu am dezvăluit-o la momentul respectiv”, transmite Allison Gollust.

Zucker și Gollust au divorțat de partenerii lor cu ani în urmă. Zvonurile că relația lor strânsă de muncă s-a transformat într-una romantică au fost mult timp subiect de speculații și au apărut ocazional în paginile tabloidelor.

Sursa: national.ro

Citește și:  Alabama, primul stat în care ar putea fi interzise serviciile medicale pentru copiii transgender

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 77

Close