Romania

Se înmulțește numărul deceselor post-vaccinare din România. Încă un cadru medical decedat

Asculta informatia

Se înmulțește numărul deceselor post-vaccinare din România. După asistentul de 49 de ani de la Sanatoriul Balnear din Mangalia și pensionara de 73 de ani din Bacău, a fost rândul unei asistente de 55 de ani de la Institutul „Marius Nasta” din București, a profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea – încă aflat sub cercetare – și a ziaristului sucevean Gheorghe Dolinschi, decedat pe 6 februarie 2021, chiar de ziua lui.

Numărul deceselor par să fie mult mai multe decât acestea, conform informațiilor de care dispune ActiveNews și din care vom prezenta mâine alte cazuri. Profesorul Gheorghe Piperea a declarat, de asemenea, chiar în emisiunea despre noul deces devenit public, că are cunoștință de cel puțin alte 10 cazuri.

Antena 3 a prezentat azi în exclusivitate date despre un nou cadru medical decedat după vaccin: Doina Militaru, asistent optician. Trei săptămâni a durat calvarul ei de după injectarea cu ser anti-Covid, petrecută pe 15 ianuarie.

Pe 24 ianuarie a împlinit 55 de ani. Era spitalizată, în plină boală. Și-a pierdut apoi organ după organ. Pe 7 a murit. Suspiciunile privind legătura cu vaccinarea au fost semnalate chiar de către medicul legist de la IML, care a solicitat autopsia, conform norei asistentei, Alexandra Cozer. Tot nora asistentei decedate a declarat ca victima era fericită că s-a vaccinat.

Citește și:  Frontiera terestră între SUA şi Canada a fost redeschisă pentru cetăţenii americani vaccinaţi
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 95 =

Close