Romania

Se închide campania: Vaccinarea anti-Covid va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli

Asculta informatia

Vaccinarea anti-COVID va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului Naţional de Vaccinare al Ministerului Sănătăţii, afirmă, miercuri seara, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el spune că a „preluat responsabilitatea de a conduce Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea cu obiectivul clar definit de a asigura transferul activităţii de vaccinare anti-COVID de la tip „campanie” către Programul Naţional de Vaccinare al Ministerului Sănătăţii desfăşurat prin cabinetele medicilor de familie”.

„Această tranziţie va dura câteva săptămâni, timp în care toţi cei care doresc să se vaccineze vor putea să o facă în continuare în cele mai bune condiţii, într-un mediu sigur, susţinut de profesionalismul personalului medical. E o responsabilitate importantă şi îi mulţumesc premierului Nicolae Ionel Ciucă pentru încrederea acordată. Am avut o colaborare foarte bună cu colegul şi prietenul meu, Valeriu Gheorghiţă, în cadrul echipei CNCAV. A fost o muncă într-o echipă extraordinară, pe care o vom duce la bun sfârşit în săptămânile care urmează”, precizează Andrei Baciu.

Baciu a fost numit șef al CNCAV, după ce col. Gheorghiță a fost înlocuit de premierul Ciucă. Gheorghiță a devenit managerul spitalului SRI.

SURSA

Citește și:  PROTEST în Piața Victoriei. Manifestanții strigă "Libertate, libertate!"
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 55

Close