Se golesc spitalele de bolnavi cu COVID la Timisoara si in judet. Mai sunt ocupate doar 25% din paturile pentru pacientii cu coronavirus – Europa News
Romania

Se golesc spitalele de bolnavi cu COVID la Timisoara si in judet. Mai sunt ocupate doar 25% din paturile pentru pacientii cu coronavirus

Treptat, revenirea la normalitate se intampla si in spitale. S-au redeschis in mai multe unitati zone albe, iar numarul pacientilor infectati cu SARS CoV 2 internati scade insemnat de la zi la zi.

Duminica dimineata, in spitalele care ingrijesc bolnavi cu coronavirus in Timis mai erau ocupate 25,39% din paturi. Vorbim insumat de cele de la Spitalul Judetean Timisoara + Casa Austria, Spitalul Victor Babes, Municipal Timisoara + Clinica Ascar, cel din Lugoj, Spitalul CFR, Spitalul Militar, cel din Jimbolia si cel din Faget.

Aceasta inseamna ca, din 512 paturi non ATI dedicate bolnavilor cu COVID, erau libere duminica dimineata 382, in spitalele din Timisoara si din judet, conform unor surse opiniatimisoarei.ro.

Cat priveste paturile de Terapie Intensiva, din aceleasi unitati medicale, erau ocupate 80,33 la suta.

In spitalele suport COVID, Clinica Bega, Institutul de Boli Cardiovasculare si Spitalul de Copii Louis Turcanu, nu sunt pacienti infectati in stare grava in ATI.

Medicii sunt optimisti si spera sa vina cat mai grabnic ziua in care vor raporta zero pacienti cu COVID in unitatile medicale.

Citește și:  Biserica declară război politicienilor „fără Dumnezeu”!
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close