America

Bill Gates bagă 750 de milioane de dolari în specialiștii de la Oxford! Le cere un singur lucru și are legătură cu vaccinarea populației! – VIDEO

Bill Gates s-a implicat puternic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus încă de la începutul acesteia. Acesta a declarat că Fundația Gates, cea mai mare fundație privată la nivel mondial, va dona nu mai puțin de 750 de milioane de dolari pentru obținerea unui vaccin împotriva COVID-19.

Fundația „Bill și Melinda Gates” a contribuit cu 750 de milioane de dolari la producerea și distribuția unui potențial vaccin COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford, conform The Next Web via national.ro

De unde vin banii: combinație Bill Gates – Big Pharma!

Fondurile vin ca parte a unui acord cu firma farmaceutică britanico-suedeză AstraZeneca, care și-a unit forțele cu organizații care luptă pentru a proteja lumea împotriva bolilor infecțioase precum COVID-19: Institutul Seric din India (SII), Coaliția pentru Inovații în domeniul Pregătirii pentru Epidemii (CEPI) și Alianța pentru vaccinuri Gavi (Gavi), dintre care ultimele două sunt finanțate direct de cei doi.

Institutul Seric din India, cel mai mare producător mondial de vaccinuri din punct de vedere al volumului, a declarat că va limita costul la 2,5 euro per doză, în 92 de țări.

„Celelalte vaccinuri, inclusiv cele de la AstraZeneca și Novavax, vor avea un preț de trei dolari americani”, a anunțat compania într-un comunicat.

Risipa de bani – o nimica toată pentru Bill Gates

Suportul financiar oferit de familia Gates va ajuta la livrarea a 300 de milioane de doze de vaccin AZD1222, primele expedieri urmând să înceapă până la sfârșitul anului 2020. Un acord separat cu SII va avea în vedere trimiterea a un miliard de doze către țările cu venituri mici și mijlocii, printre care 400 de milioane vor fi furnizate înainte de 2021.

Citește și:  Manipulari ale mafiotului GLOBALIST: Bill Gates a anunțat că PANDEMIA se apropie de FINAL: Mortalitatea ar trebui să SCADĂ drastic

„Încercăm să ne asigurăm că vaccinul va fi disponibil nu numai în ţările bogate, dar şi în ţările în curs de dezvoltare şi va fi în beneficiul tuturor dacă obţinem asta”, a spus Bill Gates.

În total, AstraZeneca spune că poate produce două miliarde de doze de AZD1222 , SUA și Marea Britanie, fiind deja programate să primească 300 de milioane, respectiv 100 de milioane de doze.

Strategia soților Gates pune accent pe dezvoltarea cât mai rapidă a vaccinului, de aceea se lucrează simultan la șapte vaccinuri și se speră ca măcar unul dintre ele va funcționa, chiar dacă se vor „risipi” miliarde de dolari.

Cu toate acestea, Universitatea Oxford va începe cu teste în faza II / III a AZD1222 pentru aproximativ 10.000 de voluntari.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close