Europa

Scandal provocat de Televiziunea publică! Bărbat cu un penis uriaş, personaj de desene animate

Televiziunea publică daneză DR a lansat sâmbătă o serie animată pentru copii despre un bărbat dotat cu un penis uriaş. Personajul este capabil de lucruri extraordinare, cum ar fi să salveze oameni, să picteze pereţi şi chiar să fure îngheţata copiilor, scrie The Guardian.

Programul, spun realizatorii lui, este conceput pentru copiii între 4 şi 8 ani. Seria animată îl are ca personaj principal pe John Dillermand, bărbatul cu cel mai lung penis din lume. Acesta depăşeşte cu bine o serie de provocări cu ajutorul organelelor sale genitale uriaşe.

Reacţiile au fost împărţite şi s-au stârnit dezbateri în privinţa mesajului pe care îl transmit copiilor peripeţiile unui bărbat care nu-şi poate controla penisul.

Serialul a provocat o dezbatere aprinsă în Danemarca despre ce ar trebui și nu ar trebui să conțină programele televizate pentru copii.

„Acesta este mesajul pe care vrem să-l trimitem copiilor în mijlocul unui val gigant al mișcării #MeToo?”, a scris autoarea daneză Anne Lise Marstrand-Jørgensen.

Pe de altă parte, există și susținători ai acestui program.

Psihologul Erla Heinesen Højsted, care lucrează cu familii și copii, este de părere că adversarii serialului exagerează. „John Dillermand le vorbește copiilor și le împărtășește modul de gândire – iar copiii cred că organele genitale sunt amuzante”, a spus ea.

Citește și:  CEHIA: Anchetă după ce 140 de turişti reveniţi în ţară au fost obligaţi să se supună unor teste noi
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close