Sanatate

Scandal la nivel mondial. Medicii vor fi pedepsiți dacă pun la îndoială măsurile anti-Covid

Medicii s-ar putea confrunta cu investigații sau cu sancțiuni din partea organismului lor de reglementare dacă contrazic ordinele de sănătate publică sau îndrumările referitoare la COVID-19, spune Colegiul Medicilor și Chirurgilor din BC.

Colegiul Medicilor Columbia Britanică, avertizează: Va fi sancționat orice medic care îndrăznește să pună la îndoială măsurile anti-Covid. Mai precis, medicii care nu se supun liniilor directoare cu privire la măsurile anti-Covid-19, ar putea fi sancționați pentru că s-au îndepărtat de liniile directoare COVID-19, relatează vancouversun.
Ted Kuntz, președintele Vaccine Choice Canada, a relatat într-o scrisoare că: Colegiul medicilor din Columbia Britanică încearcă să blocheze o dezbatere deschisă și onestă, mai degrabă decât „să recunoască importanța cercetărilor științifice”. Pentru Colegiu „să sugerezi că știința este stabilită și că oricine nu este de acord cu măsurile (blocarea pe timpul pandemiei) răspândește „dezinformare” este lipsit de etică și imoral”, mai spune  președintele.
Colegiul Medicilor și Chirurgilor din BC au eșuat în misiunea lor de a „acționa în primul rând în interesul publicului”, prin înăbușirea unei anchete autentice cu privire la ceea ce este mai bun pentru pacienți și amenințarea cu sancționarea oricărui medic care îndrăznește să pună la îndoială meritele măsurile predominante.

Scrisoare deschisă către Colegiul Medicilor și Chirurgilor din Columbia Britanică

„Declarația recentă emisă de Colegiul Medicilor și Chirurgilor din BC (CPSBC) reprezintă o încălcare clară a misiunii CPSBC de a „acționa în primul rând în interesul publicului”. Health Canada, precum și guvernele federale și provinciale, au impus măsuri care nu au mai fost niciodată utilizate înainte și care nu sunt în conformitate cu procedurile standard de pandemie.

Aceasta include blocări nediscriminatorii, distanțarea fizică, utilizarea pe scară largă a măştii, închiderea școlilor, a afacerilor și a lăcașurilor de cult și autorizarea de urgență a tratamentelor genetice neaprobate care nu au finalizat studiile clinice standard.

Citește și:  UPDATE: FETIȚA A MURIT – „Avertizez toate mamele că fiica mea este pe moarte din cauza vaccinului Pfizer!” – O postare devenita virala prezinta soarta unei copile de 13 ani vaccinate cu un avertisment pentru toți tineri

În loc să recunoască faptul că aceste măsuri nu par să funcționeze și că alte guverne la nivel global au renunţat la aceleași măsuri, guvernele din Canada insistă să continue, indiferent de consecințele negative.

Până în prezent, guvernul BC și autoritățile noastre de sănătate publică nu au reușit să furnizeze dovezi științifice și medicale adecvate pentru a sprijini aceste măsuri, în ciuda numeroaselor cereri și proceduri judiciare intentate împotriva lor. Oficialii din domeniul sănătății publice au refuzat, de asemenea, să participe la dezbateri deschise și transparente asupra măsurilor lor atât cu publicul, cât și cu proprii profesioniști din domeniul medical.

În iulie 2020, Vaccine Choice Canada a intentat acțiuni în justiție împotriva Guvernului Canadei, a Guvernului Ontario, a șefului de sănătate publică din Canada, Dr. Teresa Tam și a altor persoane. Cei acuzaţi nu au depus nici măcar o declarație de apărare, deoarece nu sunt în măsură să apere utilizarea măsurilor impuse”, se mai arată în scrisoare.

„Există un număr tot mai mare de opinii ale experților la nivel global, în care se recunoaște că aceste măsuri fac mai mult rău decât bine”

Marea Declarație Barrington, care pledează ferm pentru încetarea blocărilor nediscriminatorii, a fost semnată de peste 45.000 de profesioniști din domeniul sănătății la nivel global. Pentru CPSBC să sugereze că știința este stabilită și că oricine nu este de acord cu măsurile sau raportează prejudiciul cauzat de măsuri răspândește „dezinformare”, nu este etic și imoral și nu poate fi tolerat.

Realitatea nefericită este că CPSBC nu este singurul care acționează împotriva medicilor în acest fel. Colegiul Medicilor și Chirurgilor din Ontario (CPSO) a încercat în mod similar să-și intimideze și să-și cenzureze medicii.

Scopul medicului este să nu piardă încrederea pacientului. Consecințele vor fi de amploare

Publicul își pierde rapid încrederea într-un sistem medical care respectă cu strictețe politicile, nu respectă pacientul, acționează fără date științifice fiabile, neagă dreptul etic și legal… și încearcă să reducă la tăcere profesioniștii noștri din domeniul sănătății.

Vaccine Choice Canada onorează medicii ca Dr. Stephen Malthouse și Dr. Charles Hoffe pentru curajul, integritatea și angajamentul față de sănătatea pacienților lor. Așa fac medicii etici. Oprirea dezbaterii și reducerea la tăcere a experților din prima linie nu numai că dăunează pacienților, ci subminează credibilitatea CPSBC în ochii publicului. Consecințele acestei pierderi de încredere vor fi de mare amploare.

Recomandăm cu tărie CPSBC să își retragă declarația și, în schimb, să emită o declarație în sprijinul medicilor din BC care „acționează în primul rând în interesul pacienților lor”, se arată în scrisoare devenită virală pe social media.

Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. considerat. Cu sinceritate, Ted Kuntz, președintele Vaccine Choice Canada.

Citește și:  OMS: Record global zilnic al cazurilor de COVID-19
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close