Marea Britanie

Scandal în Parlamentul ANGLIEI! Aleși practicanți de turism SEXUAL

Asculta informatia

Scandal sexual în Parlamentul Marii Britanii. Mai mulți parlamentari britanici au apelat la serviciile unor prostituate în călătoriile de serviciu în străinătate, ba mai mult, au participat la petreceri stropite cu alcool, dezvăluie Politico, care citează politicieni britanici.

Un fost deputat conservator, acum membru al Camerei Lorzilor, ar fi cerut gazdelor indicații către cel mai apropiat bordel atunci când a călătorit în Asia de Sud-Est într-o vizită cu un grup parlamentar format din toate partidele (APPG), potrivit unui alt parlamentar care a fost prezent.

Serviciile sexuale, plătite din banii contribuabililor

Un alt deputat conservator și fost ministru obișnuia să rămână după ce delegația parlamentarilor se întorcea acasă pentru a apela la serviciile prostituatelor locale, au spus doi foști colegi.

Un deputat laburist de rang înalt a arătat o pasiune pentru rusoaice în timpul călătoriilor în străinătate, potrivit unui diplomat străin, care a spus că oficialii locali se simt neputincioși să intervină, deoarece își fac griji să-și păstreze influența în Westminster.

Au fost ridicate îngrijorări speciale cu privire la activitățile grupurilor interpartide formate din parlamentari și colegi, cu accent pe o singură țară sau un grup de țări. Grupurile sunt supuse unor reguli mai puțin stricte decât cele mai cunoscute comisii selecte ale Camerei Comunelor, dar încă pot folosi sediul parlamentar pentru întâlnirile lor.

Comportament necorespunzător al anumitor aleși britanici a fost deconspirat de colegi. În timpul călătoriilor în străinătate, aceștia s-ar fi aflat în stare de ebrietate, ar fi avut comportament lasciv sau sexual inadecvat.

Călătoriile de afaceri în străinătate, oportunitate de recreere

Numeroși parlamentari au susținut că, în timp ce unii colegi urmăreau în liniște un interes real și valid în relațiile cu respectivele țări, alții au tratat călătoriile ca o oportunitate de recreere.

Citește și:  O organizație LGBTQ+ vrea ca elevii să poarte fuste, indiferent dacă sunt fete sau băieți

Relațiile parlamentarilor cu teritoriile britanice de peste mări au fost deteriorate în mod repetat, oficialii locali spunând POLITICO că unii deputați au participat la petreceri organizate de reprezentanții diplomatici la care participanții participau la serviciile prostituatelor și damelor de companie.

Cu toate acestea, acuzațiile de comportament inadecvat nu se limitează la vizitele APPG (All-Party Parliamentary Groups), grup parlamentar compus din membri ai parlamentului din toate partidele politice.

Un fost deputat conservator a procurat prostituate într-o vizită în China, despre care alți parlamentari au comentat în glumă „că a primit un buchet de flori în cameră” pentru tot restul călătoriei, potrivit unuia dintre cei prezenți.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 59

Close