Rusia

Rusia: Big Pharma, implicată în biolaboratoarele din Ucraina – „George Soros este principalul sponsor”

Asculta informatia

Producătorii de vaccinuri împotriva Covid-19, Pfizer și Moderna, au fost implicați în activitățile biologice militare americane din Ucraina, a anunțat miercuri Igor Kirillov, șeful trupelor de protecție împotriva radiațiilor, apărare chimică și biologică (RCBZ) din cadrul Forțelor Armate Ruse.

El a menționat că liderii Partidului Democrat sunt ideologii activităților militar-biologice ale SUA în Ucraina. Baza legislativă, a precizat Kirillov, pentru finanțarea cercetărilor militaro-biologice direct din bugetul federal.

Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden…

„În această schemă sunt implicate mari companii farmaceutice, printre care Pfizer, Moderna, Merck, precum și Gilead, care este afiliată la departamentul militar american al SUA”, a spus Kirillov. Potrivit acestuia, specialiștii americani lucrează la testarea de noi medicamente, ocolind standardele internaționale de siguranță.

Potrivit informațiilor prezentate de șeful trupelor RCBZ, în 2005 Barack Obama a încheiat un acord de parteneriat cu Ucraina pentru a începe implementarea programelor biologice militare în această țară. Hillary Clinton, potrivit datelor prezentate, a inițiat adoptarea strategiei americane de contracarare a amenințărilor biologice și a contribuit la legalizarea cercetărilor cu dublă utilizare, în timp ce Joe Biden a coordonat activitățile programului biologic militar și a fost implicat în fraude financiare în Ucraina, scrie Tass.

„George Soros este principalul sponsor al cercetărilor biologice militare din Ucraina și un lobbyist al Big Pharma”, a spus Kirilov

Ucraina, teren de testare pentru Occident

„Alături de companiile farmaceutice americane și de contractorii Pentagonului, structurile de stat ucrainene sunt implicate în activități biologice militare, ale căror sarcini principale sunt de a ascunde activitățile ilegale, de a efectua teste pe teren și clinice și de a furniza biomaterialul necesar”.

Kirillov a mai spus că și Germania și Polonia își implementează proiectele biologice militare pe teritoriul Ucrainei. Potrivit lui Kirillov, Ucraina este un teren de testare pentru Occident pentru a dezvolta componente de arme biologice și a testa noi mostre de produse farmaceutice.

Citește și:  Rusia ar putea invada Ucraina „oricând”. Mai multe țări cer cetățenilor lor să părăsească țara

În prezent, cel puțin 30 de state dispun de baza pentru producerea de arme biologice în toată regula sau de componente cheie ale acestora, dar utilizarea și dezvoltarea lor contravin Convenției privind armele biologice, care este în vigoare în relație cu 183 de țări.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

Close