Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis cu premiul Kalergi, e momentul pentru suspendarea președintelui – Europa News
Romania

Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis cu premiul Kalergi, e momentul pentru suspendarea președintelui

Pagina de Google a castelului Riegersburg, reședința printului din Liechtenstein care a ucis ilegal cel mai mare urs din Europa a fost asaltată de recenzii negative din partea Românilor, inclusiv titlul fiindu-i schimbat să includă niște emoticoane, cuțit, urs, lacrimă și steagul României.

Bombardată de oameni revoltați, ratingul i-a scăzut la 1.8 la momentul redactării acestui articol.

R3media a publicat o paralelă dureroasă între uciderea ursului și distrugerea economiei naționale, în care arată cum noi suntem Arthur în relația cu străinii. Iată textul:

Uciderea lui Arthur, ursul românesc, are o semnificație mult mai mare decât pare. Pe lângă faptul că este o crimă împotriva naturii, această barbarie este o parabolă perfectă pentru felul în care s-au petrecut lucrurile în țara noastră, în ultimii 30 de ani. Ursul Arthur sunt toate industriile, băncile și mințile românești furate de străini. Ca și Arthur, unele erau unice în Europa, erau grase și frumoase. Ca și în cazul lui Arthur, în cele mai multe cazuri, străinii s-au folosit de un șiretlic: sub pretextul rezolvării unor probleme – doar și prințul a venit să scape țăranii de ursoaica violentă, nu? – au venit și-au ucis tot ce era mai bun și mai ales, era concurență pentru produsele lor.

Ca și acum, și-atunci, statul și noi – să recunoaștem – ne-am dat acordul pentru a fi „salvați”, deși parcă în sinea noastră simțeam că nu miroase a bine. Dar am trecut pentru instinct pentru că nu-i așa, nu voiam să se zică despre noi că suntem „nostalgici ceaușiști”, dar mai ales din cauza gigantului nostru complex de inferioritate pe care-l avem față de străini. În 30 de ani, acest complex de inferioritate a fost hrănit cu generozitate de o mass-medie criminală, fără scrupule, iresponsabilă. Capii media, în frunte cu Adrian Sârbu, au scos în față numai urâtori de neam, numai frustrați, premiind cele mai creative idei de a denigra tot ce este românesc. Asta este mass-media care a inventat sărbători nesărbătorite de nimeni, care a făcut eroi din infractori și care a redus la tăcere vocile care avertizau asupra demolării structurii de rezistență a economiei și a statului român.

Capul săracului Arthur care stă trofeu pe peretele acestui ucigaș sunt brandurile românești lichidate de asasinii economici: Arpechim, IMGB, Electroputere, Banca Agricolă, Bancorex, etc.
Cine e prințul austriac? Prințul este simbolul „investitorilor” care promiteau să rezolve problemele economice ale țării, sunt inspectorii de la FMI care ne spuneau că singura soluție pentru companiile de stat este „privatizarea”. Am scris între ghilimele pentru în realitate privatizarea a însemnat trecerea unui activ din mâinile unei companii a statului român, în mâinile unei companii ale altor state.

Omorârea lui Arthur este semnificativă și din alt punct de vedere: lipsa de reacție a celebrelor ONG-uri ale „societății civile”. Pentru că făptașul este străin, o reacție ar fi/este interpretată ca fiind naționalistă, patriotică și așa ceva nu se poate. Ia să-l fi omorât pe Moș Martin vreun românaș…să vedeți ce iureș era. Ce reacții, ce durere, ce jale, ce acuzații de corupții. Ce lecții ne țineau despre străinii civilizatori care „n-ar fi făcut niciodată așa ceva”. Da, la ei. Dar prin tăcerea noastră s-au asigurat că o pot face aici și în alte părți.

Dar diferența dintre noi și un urs este că noi avem darul Învierii. Și după ce am văzut și ascultat în ultimii ani, culminând cu cântecul celor de la La Familia, am nădejde că poporul românesc se trezește din somnul cel de moarte.

***

Citește și:  Ministrul Educaţiei: Îmi doresc redeschiderea cât mai grabnică a şcolilor

Evenimentul nu a rămas nesemnalat de Alianța pentru Unirea Românilor, pe pagina AUR s-a postat următorul comunicat alături de poza de la începutul articolului:

 

Conform RGNPress, tatăl prințului ucigaș de urși i-a oferit lui Iohannis un „mare premiu” anul trecut, vom vedea despre ce este vorba mai jos.

Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis

Propunerea de legalizare a vânătorii de urși prin intermediul căreia prințul a putut obține undă verde a fost înaintată de bozgorul Barna Tanczos, lider UDMR care a organizat protestul ungurilor de la Valea Uzului, sfârșit cu violențe.

Așa cum arată ActiveNews, uciderea ursului Arthur a fost organizată de Marcos Barna, unchiul ministrului Mediului, Tanczos Barna, care la fel ca Cîțu îl acoperă acum pe prințul austro-liechtensteinez, Josef-Emanuel de Liechtenstein, asasinul Regelui Urșilor din Carpați

 

Prințul Josef – Emanuel de Liechtenstein, după cum a apare în solicitarea formulate de Asociația Vânătorilor din Ojdula, ar fi plătit 7.000 de euro ca să împuște legal un urs, în țara noastră. El a primit aprobare pentru o ursoaică ce făcea probleme în zonă, în gospodăriile oamenilor, însă a împușcat un urs trofeu „de aur”, cum îl numesc vânătorii – The Golden Bear.

Aprobarea a fost pentru ursoaică

Prințul din Liechtenstein, rezident și în Austria, a primit aprobare să împuște o ursoaică ce făcea pagube în gospodăriile oamenilor din localitatea Ojdula, din Covasna. Solicitarea a venit din partea Asociației de Vânătoare din Ojdula, condusă de Marcos Barna. Vânătorii au vrut să împuște 3 urși, dar au primit aprobare pentru unul singur.

Conform sursei citate, prințul l-ar fi împușcat pe Arthur, un urs monitorizat de asociațiile de mediu, considerat unul dintre cele mai frumoase exemplare din România. Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600.

ActiveNews amintește că tatăl beizadelei ucigașe de urși este prințul Nikolaus von Liechtenstein, președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi și Cavaler al Ordinului de Malta, care i-a dat în urmă cu un an președintelui din România Klaus Iohannis Premiului European „Coudenhove-Kalergi” 2020, într-o operațiune de PR a grupusculelor Marii Resetări. La eveniment a participat și Donald Tusk, fost Președinte al Consiliului European, care i-a făcut un laudatio lui Klaus Iohannis. Astăzi fiul lui Nikolaus ucide ilegal în România cel mai mare urs din Europa. Credeți că va păți ceva?

Kalergi a fost un bolșevic sinistru

Citește și:  Sergiu Paşca, desemnat cercetătorul anului 2021

 

După cum scria Incorect Politic la data respectivă, în contra curentului presei securistoide care nu menționa nimic despre cine este de fapt „onorabilul” Kalergi, reamintim că vorbim de un IDEOLOG BOLȘEVIC, susținător al lui Troțki, care îmbrățișase teoria metisării popoarelor.

Kalergi a fost un conte Austriac cu origini mixte: tatăl său a fost un diplomat austro-ungar, în timp ce mama sa era o japoneză, fiică a unui comerciant. În 1921, a intrat în rândurile lojei masonice „Humanitas” de la Viena.

Mai importante decât atât sunt ideile lui Kalergi, promovate prin manifestul său „Pan-Europa” și cartea „Idealismul Practic” („Practical Idealism” în engleză). Pe scurt, în manifestul Pan-Europa (1923), Kalergi propune abolirea statelor naționale și reunirea tuturor națiunilor europene într-un proiect intitulat „Statele Unite ale Europei”. Motivarea este aceea că statele Europei, în formula statelor naționale, nu se pot opune militar Rusiei, iar economic vor fi depășite de Statele Unite ale Americii.

Pentru a atinge acest scop, scria Kalergi, „armele în lupta pentru Pan-Europa sunt: iluminismul și Propaganda. Un Pan-European decis și ferm face mai multe decât o mie de slăbănogi și îndoielnici. Pentru că de credința și de puterea de publicitare a primilor Pan-Europeni depinde victoria ideii”.

În volumul „Praktisher Idealismus” (1925), Kalergi face niște afirmații care se bat în cap cu ideile democratice profesate de liderii UE de azi.

Astfel, Kalergi îl numește pe Leon Troțki, revoluționarul marxist ce a făcut parte din primul Birou Politic al Partidului Comunist Sovietic drept „vârful politicii moderne”: „Iudaismul modern depășește toate celelalte națiuni în procentul de mari oameni: la nici un an de la eliberarea sa, acest mic popor se afirmă cu Einstein în vârful științei moderne, cu Mahler în fruntea muzicii moderne, cu Bergson în fruntea filozofiei moderne, cu Troțki politicii moderne”.

În altă parte, Kalergi scrie că „Rasa negroid-eurasiatică a viitorului, similară cu cea a vechilor egipteni, va înlocui diversitatea popoarelor cu o varietate de personalități”. De alfel, în acest volum, Kalergi face apologia amestecării oamenilor de etnii și rase diferite, pe motiv că copiii rezultați vor avea trăsături și caracteristici diferite, ceea ce i-ar face „superiori” celor rezultați din căsătoria între oameni din aceeași comunitate.

În ceea ce privește migrația, referindu-se la coloniile de peste mări ale Occidentului, Kalergi notează că „oferă o cale de ieșire din iad pentru milioane de oameni și ar trebui extinsă și încurajată”.

În acest volum, Kalergi menționează Basarabia ca una dintre cele două probleme „care amenință zilnic pacea Europei”. Reamintim că acest text a apărut în 1925, la șapte ani de la Marea Unire.

***

“Premiatul” Iohannis îndeamnă Românii să se vaccineze

Klaus Iohannis, premiat de tatăl prințului care l-a ucis pe Arthur cu premiul Kalergi pentru dispunerea lui  de a dilua sângele românesc prin influxul de imigranți a mai fost premiat de jidănimea internațională pentru deosebitele sale merite în ce privește combaterea românismului.

Citește și:  Raed Arafat va fi DEMIS? Decizia care poate însemna sfârșitul șefului DSU

Justițiarul:

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit vineri, 19 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, o delegație a Comitetului Evreiesc American (American Jewish Committee – AJC), condusă de președintele executiv, domnul David Harris. La întrevedere a participat și domnul Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România (FCER).” (Site administrația prezidențială: http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa) Aceleași personaje s-au întâlnit și în vara anului trecut la București, cand s-a discutat despre „necesitatea” ca toți funcționarii publici să urmeze cursuri despre holocaust! (https://www.bzi.ro/iohannis-vrea-ca-toti-angajatii-la-stat-sa-faca-cursuri-despre-holocaust-562551)

Klaus Iohannis a fost decorat de aceiași evrei de la American Jewish Committee (AJC) în data de 5 iunie 2017, înaintea întâlnirii cu Donald Trump de la Washington din 9 iunie, cu distincţia „Light Unto the Nations” – cea mai înaltă distincţie a organizaţiei American Jewish Committee! –  fiindcă președintele „neamț” al României susține că în România a fost holocaust și noi, românii, suntem neam de criminali, deci e musai să plătim miliarde de euro despăgubiri statului Israel!

Același președinte care urăște etnia majoritară din țară ar vrea să vadă milioane de Români vaccinați cu serul experimental anti-Covid19.

Să fie în vederea sterilizării pentru marea înlocuire?

Digi24:

Klaus Iohannis: Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați

“Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși 100.000 de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetățeni români și cei rezidenți aici să poată fi vaccinați.

Este, pe de altă parte, evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune. Avem mai puține persoane nou infectate, avem mai puține persoane la Terapie Intensivă, avem mai puține decese – sper să scăpăm cât mai repede de acestea”, a afirmat Iohannis.

Președintele a atras însă atenția că pandemia nu a dispărut și a reluat apelul pentru vaccinare: “Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. E foarte clar că până când avem un număr mari de români vaccinați, trebuie să respectăm în continuare restricțiile.

Reiau apelul meu: haideți să ne vaccinăm ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult! Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați”.

Regimul lui Iohannis ne-a adâncit statutul de colonie, este regimul în care un român a fost condamnat la închisoare pentru publicarea studiilor despre holocaust, în care ard spitale cu pacienți în ele, în care vin prinți străini să ne vîneze cele mai frumoase exemplare, unde arabii cumpără miei și ungurii cumpără pământul arabil. Acest regim satanist, care a permis și a ajutat activ ideologia marxismului cultural (USR) să ajungă în Parlament, trebuie dat jos.

În concluzie, politicienii care mai au un dram de responsabilitate ar trebui să demareze procedurile de suspendare a președintelui.

SURSA: https://www.incorectpolitic.com/romanii-se-revolta-dupa-uciderea-ursului-arthur-de-catre-printul-strain-al-carui-tata-l-a-premiat-pe-klaus-iohannis-e-momentul-pentru-suspendarea-presedintelui/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close