Romania

Românii, nevaccinații Europei, cei mai puțin infectați de Covid de pe continent – Harta care ar trebui să-i demită pe toți cioclii apocaliptici, în frunte cu Gheorghiță și Arafat

Asculta informatia

Mai mulți publiciști importanți au comentat azi harta epidemiologică a Europei, care ar trebui să-i trimită la lada de deșeuri medicale compromise pe toți cioclii pandemiei, în frunte cu Arafat, „comandantul acțiunii”, și colonelul de sub el, Gheorghiță de la vaccinărie.

Avocatul Gheorghe Piperea întreabă și comentează:

„Oare cine-or fi idioții Europei acum?

PS: Soluția românească infailibilă la orice criză: să nu cumva să aveți încredere în autorități și în informațiile oficiale!”

Doctorul Răzvan Constantinescu remarcă:

„Certificatul Verde de Paris: ACUPUNCTURA DĂUNEAZĂ GRAV CROMATIC

”Idioții Europei” nu i-au protejat pe cei dragi lor, rata de infectare ajungând sub orice critică. Ar mai fi o șansă pe 15 ianuarie la ora 11, conform JFC (Jafila Forecast Center), dar nu ne putem bizui, așa că, pentru o mai rapidă răspândire a boalei, singura șansă este înțepăceala fără noimă.

Ar fi interesant de văzut și o hartă sinoptică a deceselor subite în rândul tinerilor, în special ale atleților, în ultimul an, comparativ cu anii precedenți.

Nu uitați, informați-vă doar din surse oficiale, sponsorizate de producător!”

Publicistul Iulian Capsali îndeamnă:

„REZISTAȚI!

„Idioții Europei” îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a dat perspicacitatea de a ști când trebuie să-ți asculți guvernanții (cozile de topor ale globaliștilor).

A fost bun comunismul la ceva: pe unii ne-a învățat să simțim imediat propaganda și tertipurile celor care ne vor „binele”.

Vorba unuia, este preocupată BigPharma de sănătate, precum complexul militar- industrial de pace.

Cu Dumnezeu înainte!”

Scriitorul Alexandru Petria atrage atenția:

„Comunismul ne-a învățat să nu avem încredere în ce zic autoritățile, să căutăm adevărul din spatele cuvintelor de fațadă. Și scepticismul este lozul câștigător, iată.

Citește și:  Soț și soție, decedați după vaccinarea anti-COVID

Merită să redau aici un citat din filosoful italian Diego Fusaro: ”Aceiași oameni care spun că sănătatea este cea mai importantă când vine vorba de limitarea libertăților, sunt cei care în precedenții 30 de ani au închis spitalele și au redus fondurile de sănătate publică în numele profitului. Acționează pentru sănătate sau pentru profit acum?”.”

Ce ar mai fi de adăugat?

Cei din urmă vor fi cei dintâi!

Sau poate NE-AM LUAT VERDELE ÎNAPOI?!

Sursa: Victor Roncea / ActiveNews 

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 78

Close