Romania

Românii boicotează afacerile austriece. Vezi LISTA companiilor vizate. Austria e singurul stat din UE care se opune aderării României la Schengen

Asculta informatia

Vino și tu! Austria este singura țară din UE care se opune aderării României la Spațiul Schengen, o decizie pe care din ce în ce mai mulți cetățeni, inclusiv persoane publice, o consideră nejustificată. Astfel, după ce Olanda și-a reevaluat poziția, românii au început să-și exprime dezaprobarea față de Austria, prin instigarea la boicotarea companiilor cu capital din statul Europei centrale.

România este stat membru UE din anul 2007, dar aderarea la spațiul Schengen ar putea să nu vină nici în 2022, arată semnalele de la Viena. Fostul premier al României, Mihai Tudose, este convins că Austria nu-și va modifica decizia.

O să spun exact ce gândesc şi ce am aflat pe aici. Eu nu cred că se mai poate face nimic şi nu ştiu ce naiba mai negociem, că toată lumea a recunoscut că am îndeplinit toate criteriile tehnice care trebuiau îndeplinite. Eu nu cred că vom fi nici pe ordinea de zi, ţineţi minte ce vă spun”, a declarat Mihai Tudose.

În acest context, internauții au contorizat deja companiile austriece cu activitate în România, despre care spun că trebuie boicotate. Iată o parte dintre ele:

Raiffeisen
BCR – Erste Bank
Immofinanz
Vienna Insurance Group
OMV
Petrom
Red Bull
Julius Meinl
Pfanner
Stroh
Swarowski
Holzindustrie Schweighofer
Strabag
Porr Construct
Uniqua Insurance
Fischer
Schwarzmuller
Ster Tractor
XXXlutz

Citește și:  “Români nevaccinați, suntem majoritari! BOICOTAȚI MALL-URILE, BOICOTAȚI SUPERMARKET-URILE! – Av. Gheorghe Piperea la mitingul pentru LIBERTATE
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close